Blanchard Summit 2015

Het team van Blanchard International Nederland is net weer teruggekeerd van een inspirerend bezoek aan de Client-Summit in San Diego. Ieder jaar wordt dit event georganiseerd met als doel diverse sprekers (klanten en specialisten van Ken Blanchard Companies) de gelegenheid te geven hun kennis en ervaringen te delen. Niet zelden gebeurt dit op een zeer interactieve wijze zodat het oprecht een ‘op-de-punt-van-je-stoel event’ is!

Het thema van dit jaar was People Centered Leadership; een thema dat ook onze klanten in Nederland bezighoudt en waar wij graag vakkundig in meedenken. Het up-to-date blijven is voor ons dan ook erg belangrijk.

Dit jaar spraken en presenteerden o.a.

Mike Walsh (Designing business in the 21th century: think big, new and fast): over het waarom en hoe om te gaan met data en de verwerking daarvan door de mens in organisaties)
Brian O’Neill (Director Operations The Venetian, the Palazzo en the Sand expo in Las Vegas): zijn thema was Strategic Leadership Exellence; hoe creëer je bij alle leiders in je organisatie een ‘leadership promise’ en hoe werk je daarmee aan de Vertrouwens-index?
Liz Wiseman Why learning beats knowing in the new game of work: een prachtige presentatie over hoe te kijken naar en hoe om te gaan met de ‘rookies’, de relatief jonge, gretige, ondernemende, nieuwe medewerker en welke rol de leider in dit proces zou moeten spelen. Wat werkt wel en wat niet?
Ken Blanchard: Chief Inspirational Officer van de Ken Blanchard Companies! Zijn thema was People Centered Leadership.

Uiteraard is er het afgelopen jaar ook weer hard gewerkt aan het vernieuwen en updaten van een aantal producten en materialen. Inzichten in onderwijskundige vernieuwingen worden steeds weer doorgevoerd om de leerprocessen bij onze klanten te helpen verbeteren.

De nieuwste release op dit moment is…The One Minute Influencer! Op verzoek van klanten is er een programma ontwikkeld voor de beginnende manager/mensen die vanuit een niet-hiërarchische rol of functietitel leiding (moeten gaan) geven aan anderen. Wat is leidinggeven? Hoe richt je dat in? Welke vaardigheden moet ik ontwikkelen? Het programma helpt deelnemers gesprekken te structureren, planmatig te maken en goed uit te voeren!

Uiteraard kunnen wij u hier meer informatie over geven. Neem contact op via 076-76 76 338 of info@blanchardinternational.nl