Coaching Essentials voor Leiders

Denk aan de beste managers en leiders met wie u hebt gewerkt en vraag uzelf: “Wat maakte ze effectief?” Capabele managers en leiders hebben dezelfde kwaliteiten als geweldige coaches. Leiders die coachingsvaardigheden gebruiken kunnen het moreel verbeteren, hun medewerkers langer behouden, betere klantenservice in hun organisaties bieden en ervaren hogere productiviteit.

Coaching Essentials voor Leiders focust op de ontwikkeling en praktische applicatie van kern coachingsvaardigheden en gedragingen, wat het voor de deelnemers mogelijk maakt om hun collega’s, medewerkers en teams te helpen zich te ontwikkelen. Gedurende gepersonaliseerde, één-op-één coachingsessies, discussiëren, evalueren en passen deelnemers de positieve uitkomsten van hun nieuwe gedragingen toe.

Ontwikkel vaardigheden. Verbeter de productiviteit. Verbeter het moreel.

  • Gebruik coachingsvaardigheden om anderen te ondersteunen in het verrichten van gefocuste en zinvolle acties
  • Verhoog de productiviteit, groei, bedrijfsresultaten en impact van de organisatie
  • Versnel teamperformance
  • Creëer een omgeving van vertrouwen, wat de ontwikkeling en prestaties van de mensen die zij managen ondersteunt.

Voor wie?

De training Coaching Vaardigheden is bedoeld voor leidinggevenden, interne coaches en HR professionals die een “coachende aanpak” willen gebruiken om de betrokkenheid te vergroten, het moreel te verbeteren en de productiviteit te verhogen .