Optimal Motivation

Mensen hebben een natuurlijk verlangen om te groeien, zich te ontwikkelen en betekenisvol werk te doen. Wanneer een werkomgeving deze behoeften niet ondersteunt, kunnen mensen minder betrokken of gedemotiveerd raken. Gebrek aan motivatie kan zich uiten in een lage productiviteit, hoog ziekteverzuim en zelfs personeelsverloop.

Gebrek aan motivatie kan creativiteit en innovatie in de weg zitten en resulteren in een werkplek waar mensen simpelweg niet met hart en ziel aan het werk zijn. Ongemotiveerde medewerkers zijn vaak niet bereid zich volledig voor een organisatie in te zetten, hoge prestaties te leveren en binnen de organisatie te blijven. Dit kan organisaties miljoenen per jaar kosten.

Optimal Motivation® is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken over motivatie en op het feit dat motivatie een vaardigheid is die kan worden (aan)geleerd en ontwikkeld. De training helpt leidinggevenden te begrijpen dat ze hun mensen niet kunnen motiveren omdat ze al gemotiveerd zijn. Het is de kwaliteit van die motivatie die ertoe doet. 

Verrijk je bedrijfscultuur

  • Creëer meer betrokkenheid bij medewerkers
  • Verbeter productiviteit en innovatie door meer betrokkenheid
  • Behoud je medewerkers

 Voor wie?

  • Mensen die optimal motivation willen inzetten om goed te (blijven) presteren.
  • Executives, senior managers, middenmanagers of supervisors die innovatieve strategieën willen leren om het beste in mensen naar boven te halen.
  • HR-professionals die geïnteresseerd zijn in het creëren van werkplekken waar mensen doelen bereiken, goed presteren en tot bloei komen.