CORONAMAATREGELEN

Graag stellen we u op de hoogte van de maatregelen die we als Blanchard Nederland in acht nemen ter preventie van de verdere verspreiding van het coronavirus.
Wij werken volgens het Protocol Veilig Trainen. Wilt u het volledige protocol lezen? Klik dan hier.

  • Deelnemers van onze trainingen kunnen 1,5 meter vrije ruimte verwachten bij onze klassikale trainingen, in navolging op de richtlijnen van het RIVM.
  • We verwachten dat deelnemers gepaste afstand houden van elkaar en van de trainer.
  • Handen schudden doen we niet zolang dit wordt aanbevolen door het RIVM.

Open trainingen & in-company trainingen

  • Van deelnemers aan de open trainingen en in-company trainingen verwachten we dat zij zelf de verantwoordelijkheid nemen om niet deel te nemen wanneer zij klachten hebben die in verband staan met het coronavirus. Bij in-company trainingen stemmen we alle maatregelen uiteraard af met onze opdrachtgever.
  • Blanchard behoudt zich het recht voor deelnemers toegang te ontzeggen tot een bijeenkomst bij sprake van symptomen welke in verband kunnen worden gebracht met het coronavirus.

Deze deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om de training op een ander moment bij te wonen. Vraag ons even naar de voorwaarden.

Natuurlijk willen wij iedereen helpen om zo effectief mogelijk te werken en leiding te geven, juist in deze tijd.
Voor onze bestaande klanten is het mogelijk een gratis supportsessie aan te vragen via het kopje support. Voor iedereen die nieuwsgierig is, hebben we een gratis online training opgezet waarin we je voorzien van allerlei tips & tricks om effectief te overleggen, leiden en vergaderen in een virtuele omgeving. Schrijf je hier in.
Maak kennis en ervaar wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie!

Ook voor 1-op-1 coaching ben je bij ons aan het juiste adres, zowel virtueel, telefonisch als in real life met inachtneming van de maatregelen zoals hierboven genoemd.
Neem vrijblijvend contact met ons op via info@blanchardinternational.nl of 076 – 76 76 338.