26 november 2020 | Nederlands
nader te bepalen, nader te bepalen

Open Training – Everything DiSC Workplace 26 november 2020

Wil je effectiever communiceren en samenwerken? Wil je inzicht krijgen in jouw eigen DiSC-stijl en leren hoe je je kunt aanpassen aan de stijlen van anderen? Dan is de open training Everything DiSC Workplace® iets voor jou.

Everything DiSC Workplace® is een gepersonaliseerde leerervaring die voor iedereen (ongeacht rol of functie) bijdraagt aan effectievere relaties en samenwerking. Een belangrijk onderdeel van deze training is jouw DiSC-profiel. In dit gepersonaliseerde profiel van 20 pagina’s lees je over de prioriteiten die sturend zijn voor jouw gedrag en leer je wat je van nature doet en wat juist een uitdaging kan zijn in de interactie met anderen. Daarnaast krijg je bruikbare tips om je interpersoonlijke interacties op de werkvloer te verbeteren.

Datum: 26 november 2020
Tijd: 09:00-17:00 uur
Locatie: nader te bepalen
Kosten: € 395,- (inclusief arrangementskosten, DiSC-test, DiSC-profiel, lunch en certificaat)

Na de aanmelding geldt een bedenktermijn van 14 dagen, gedurende welke de cursist zonder opgaaf van reden kosteloos kan annuleren.

Blanchard Nederland is gelicenseerd vertegenwoordiger van DiSC in Nederland en als officieel partner bieden wij DiSC-trainingen en DiSC-producten aan.

Meld je direct aan via onderstaand inschrijfformulier.