17 & 18 november 2020 | Nederlands
BCN Utrecht CS, Catharijnesingel 48, 3511 GC Utrecht, Utrecht

Open Training – SLII Experience 17 & 18 november 2020

De SLII Experience is onze nieuwste interventie om snel, diepgaand en effectief met SLII® aan de slag te gaan. Een frisse duik voor zowel beginnende als (zeer) ervaren leidinggevenden.

De combinatie van klassikale activiteiten (Learn & Practice) en individuele voorbereidings- (Launch) en implementatie-opdrachten (Master) creëert een krachtige leeromgeving. Korte, snelle en praktijkgerichte voorbeelden dragen bij aan een hoge betrokkenheid van de deelnemers. Het resultaat is dat deelnemers SLII® sneller leren en kunnen toepassen dan ooit tevoren.

Met behulp van professionele video’s verplaatsen deelnemers zich in leidinggevenden en teamleden die te maken krijgen met verschillende uitdagingen. Op deze manier wordt een koppeling gemaakt tussen theorie en praktijk. Deelnemers krijgen inzicht in de effecten van het concreet toepassen van SLII®.

Deelnemers worden uitgedaagd om met hun eigen (organisatorische) doelstellingen en leiderschapsgedrag aan de slag te gaan in het kader van SLII®. Ze leren de verschillende leiderschapsstijlen toe te passen in hun eigen praktijk.

Een nieuwe 35 minuten durende online module maakt het voor deelnemers mogelijk om dat wat ze geleerd hebben te delen met teamleden zodat de SLII® taal door iedereen gebruikt kan worden. Het is een unieke en bewezen benadering van leiderschapstraining die leidt tot betere teamprestaties.

Naast de toegang tot video’s, spelkaarten, conversatiestarters en eigentijdse deelnemersmaterialen heeft elke deelnemer de beschikking over de SLII® Challenge (12 modules), de SLII® Fitness test en praktische hulpmiddelen voor het voeren van effectieve gesprekken. De SLII® app voor smartphones en tablets maakt het mogelijk om altijd en overal iemands ontwikkelingsniveau vast te stellen en diegene op de juiste manier te begeleiden. Investeren in de ontwikkeling van je medewerkers betaalt zich terug in concrete resultaten.

Data:
17 & 18 november 2020

Kosten:
De kosten voor de SLII Experience training bedragen:
2-daagse training + materialen: €995,- (incl. deelnemersmaterialen, digitaal leerplatform en arrangementskosten)

Na de aanmelding geldt een bedenktermijn van 14 dagen, gedurende welke de cursist zonder opgaaf van reden kosteloos kan annuleren.

Locatie:
BCN Utrecht CS
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht