Hoe ziet een in company traject eruit?

In onze in-company trainingen werken we met u als klant een op maat gemaakt traject uit. Omdat ieder bedrijf uniek is. Onze trajecten bestaan veelal uit een mix van intakes, groepstrainingen zoals Zelfleiderschap, SLII, DiSC, persoonlijke coachings en een implementatie.

Welke onderdelen er aan bod komen in uw traject om een maximaal resultaat te behalen, bepalen we samen!

Wij geloven dat elke organisatie baat heeft bij de optimale match tussen het potentieel van haar mensen, de cultuur en de doelen van de organisatie.

Sinds de oprichting van KBC werken wij aan drie doelen:

  • Een positief verschil maken in het leven van mensen;
  • De effectiviteit op de werkvloer vergroten;
  • Van elke organisatie een ‘high performing’ organisatie maken

Het leiderschapsprogramma biedt uitgebreide mogelijkheden voor de leidinggevenden om vaardigheden te ontwikkelen en te oefenen. Daarnaast krachtige ondersteuning voor de implementatie van deze vaardigheden in hun teams en de organisatie. SLII Experience is een resultaatgericht concept, gebaseerd op bewezen inhoud en onderzoekservaring.

SLII Experience is opgezet in vier fasen: Launch (start), Learn & Practice (leren & doen) en Master (beheersen in de praktijk) in relatie tot de bedrijfsdoelstellingen. Het betreft hier een leerervaring die deelnemers de mogelijkheid geeft om 24/7 de inhoud van de training te bekijken en de mogelijkheid om vaardigheden te oefenen, daarnaast biedt de SLII Experience e-learning mogelijkheden met diverse tools en zelfs de mogelijkheid om deze tools in je dagelijkse werk te gebruiken in en met je team.

Wat levert het op?

De Blanchard-aanpak is afgestemd op de doelen en strategie van de organisatie en zodat een gemeenschappelijk kader voor leiderschap ontstaat. Dit creëert een gezamenlijke taal die open communicatie tussen managers/teamleiders en hun teamleden faciliteert met betrekking tot prestaties en ontwikkeling. SLII Experience biedt een uitgebreid proces dat:

  • De kwaliteit en kwantiteit van gesprekken verhoogt over prestaties en ontwikkeling, wat leidt tot groei van competentie en betrokkenheid.
  • De flexibiliteit vergroot het aanpassingsvermogen van leidinggevenden, dat nodig is om effectief om te gaan met diversiteit binnen de teams en veranderingen in de organisatie succesvol door te voeren.
  • Het vertrouwen van leidinggevenden vergroot bij het hanteren van verschillende leiderschapsstijlen om een positieve werkomgeving te creëren en gewenste resultaten te bereiken.
  • Leidinggevenden leert om concrete doelen te stellen, richting aan het werk te geven, het zelfstandig oplossen van problemen aan te moedigen, te luisteren, observeren en controleren van de prestaties en het geven van feedback.
  • De effectiviteit van managers en teamleiders verbetert in het leidinggeven aan mensen, zodat ze betrouwbaarder, geloofwaardiger en behulpzamer worden en hun teamleden productiever worden.

Ervaringen van deelnemers

 

 

 

“Een training die je morgen in de praktijk kunt brengen”

“SLII makes the change you want to see in the world”

“Uitdagende en intensieve 2 dagen die duidelijk maken dat elke identiteit een andere benadering vraagt van jou als leidinggevende”

MELD JEZELF AAN VOOR ONZE TRAINING

  • InCompany

Meer vragen of informatie?

Trustpilot