MBA in één dag

Op vrijdag 18 maart vond Ben Tiggelaars seminar MBA in één dag plaats. Niemand minder kan Ken Blanchard gaf die dag, live vanuit de V.S., een gastcollege over leiderschap. Dat dat hij wederom op inspirerende wijze!

Bekijk hier de beelden van het live video college met Ken Blanchard op MBA in één dag 2016.

Open Training

Wellicht bent u na uw deelname aan MBA in een dag geïnteresseerd geraakt Blanchards core product: de toptraining Situationeel Leiderschap® II – het leiderschapsmodel dat wereldwijd het meest getraind wordt.

Blanchard International verzorgt deze training zowel In Company als met een open inschrijving. Onze open trainingen zijn speciaal bedoeld om individueel of met enkele collega’s aan deel te nemen.

MEER INFORMATIE

White papers

Wilt u meer weten over het gedachtegoed van Ken Blanchard? In onze white papers leest u de nieuwste onderzoeken van Blanchard experts. In onderstaande white papers leest u meer over leiderschap.

MEER WHITE PAPERS

Gratis Webinars

Maandelijks kunt u zich aanmelden voor gratis webinars die worden georganiseerd door Blanchard. Iedere maand staat een nieuw thema centraal en wordt u geïnspireerd door een andere Blanchard expert.

Kunt u een keer niet deelnemen of wilt u eerdere webinars terugkijken? Alle webinars zijn terug te vinden in het archief. Bent u benieuwd naar het onderwerp van de eerstvolgende webinar?
Klik hier!

MEER INFORMATIE

Reacties van deelnemers

Bent u benieuwd op welke manier onze trainingen en persoonlijke coachingssessies tot nieuwe inzichten en stappen kunnen leiden? Lees hieronder de reactie van deelnemers van de training Situationeel Leiderschap® II

“Ik dacht: dit had ik 10 jaar eerder moeten doen! Wat heb ik het mezelf de afgelopen jaren moeilijk gemaakt…”

“Ik zie een snellere groei van medewerkers en we hebben zichtbaar meer plezier.”

“Van nature heb je als leidinggevende een bepaalde voorkeursstijl en je wilt graag op die manier medewerkers aansturen. Dankzij de training merkte ik: Aha, het kan ook anders en effectiever…”

“De training heeft echt tot nieuwe inzichten geleid.”

Lees hier het volledige interview met één van de deelnemers.

Blijf op de hoogte!

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met interessante artikelen, webinars, acties en onze trainingsagenda. Klik op de knop om uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief.