13/11/2017

LEADERSHIP TRAINING—CALCULATING ROI AND MEASURING IMPACT

NOVEMBER 29, 2017
9:00 A.M. PACIFIC / 12:00 P.M. EASTERN
5:00 P.M. UK TIME / 5:00 P.M. GMT

 

 

Improving leadership skills is one of the best ways to impact your organization’s bottom line. Still, many leadership, learning, and talent development professionals struggle with identifying the expected return-on-investment for training expenditures and measuring impact after an initiative.

In this webinar David Witt, Program Director at The Ken Blanchard Companies teams up with Dr. Paul Leone, author of Measuring and Maximizing Training Impact: Bridging the Gap between Training and Business Results to show you how to identify anticipated fiscal impact of a leadership training initiative and how to measure it in a cost effective manner after the class has been conducted.

27/03/2017

Afgelopen vrijdag was het weer zo ver: MBA in één dag, het jaarlijkse seminar met de beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen. Ken Blanchard bewees weer eens dat hij op iedere managementvraag een antwoord heeft. Hij ging live in gesprek met Ben Tiggelaar en beantwoordde de vragen uit het publiek!

KenBlanchard_MBA2017

07/02/2017

Voor het achtste jaar op rij staan we in de top20 van beste trainingsbureaus wereldwijd op het gebied van leiderschap! Jaarlijks maakt Trainingindustry.com een selectie van de beste aanbieders van trainingen. Bij het samenstellen van de lijst werd o.a. gelet op innovatie, geografisch bereik, de verscheidenheid in het aanbod van trainingsprogramma’s en de manier waarop de trainingen worden aangeboden.

De bedrijven die Training Industry.com heeft geselecteerd richten zich op nieuwe leiderschapsstrategieën en blijven innoveren om prestaties en resultaten binnen bedrijven te verbeteren. Zo maakt Blanchard International bijvoorbeeld gebruik van innovatieve manieren van leren. Denk hierbij aan onze training SLII Experience, waarbij het trainingsmateriaal zowel online als offline wordt aangeboden en wordt geïllustreerd met video’s.

31/01/2017

Op vrijdag 24 maart is het weer zover: MBA in één dag! Tijdens dit ultra-compacte seminar behandelt Ben Tiggelaar 8 meter managementboeken in 8 uur. Bovendien is Ken Blanchard ook dit jaar bereid een inspirerend live college te geven tijdens het seminar.
Dit is uw kans om uw managementkennis in sneltreinvaart bij te spijkeren!

Datum: Vrijdag 24 maart, 2017
Deelnameprijs: € 995,- (excl. BTW)
Locatie: Beatrix Theater te Utrecht

Klik hier voor meer informatie

31/01/2017

Als leidinggevende komt u dagelijks voor allerlei doelstellingen en dilemma’s te staan. Die ene medewerker moet u bijvoorbeeld anders motiveren en aansturen dan de ander, maar hoe? En op welke manier haalt u alles uit uw team? Welke stijl van leidinggeven werkt voor u én uw organisatie?

Managementboek organiseert een reeks van vijf masterclasses (eerste middagsessie op 3 april 2017) waarin 6 auteurs en trainers u vanuit hun kennis, kunde en praktijkervaring instrumenten aanreiken die leidinggeven effectiever, productiever en ook leuker maken.

Sprekers
Robert van den Bergh
 over situationeel leiderschap® II
Bregje Spijkerman over het vergroten van het teamresultaat
Marjan Haselhoff over ontspannen en succesvol leidinggeven
Tanja Smid & Wanda Kraal over effectief leidinggeven
Hans van der Loo over energiek leiderschap

Klik hier voor meer informatie

14/11/2016

Wilt u 2017 goed van start gaan met een open training Situationeel Leiderschap®II? Bekijk hier de trainingsagenda voor het nieuwe jaar.
Voor slechts €995,- (inclusief gelicenseerd materiaal, erkend certificaat en DiSC-profiel) neemt u deel aan de originele Situationeel Leiderschap® II training.

Meer informatie

18/07/2016

Na de zomer is onze nieuwste training SLII Experience (SLX) ook te volgen in het Nederlands. Het is de nieuwste interventie om snel, diepgaand en effectief met Situationeel Leiderschap® II aan de slag te gaan. Een frisse duik voor zowel beginnende als (zeer) ervaren leidinggevenden.

De combinatie van klassikale activiteiten (Learn & Practice) en individuele voorbereidings- (Launch) en implementatie-opdrachten (Master) creëert een krachtige leeromgeving. Het resultaat is dat deelnemers SLII® sneller leren en kunnen toepassen dan ooit tevoren.

Wilt u alles weten over deze nieuwe training? Vraag onze brochure aan via info@blanchardinternational.nl of neem telefonisch contact op via 076 – 76 76 338.

03/03/2016

Voor het zevende jaar op rij staan we in de top20 van beste trainingsbureaus wereldwijd op het gebied van leiderschap. Jaarlijks maakt Trainingindustry.com een selectie van de beste aanbieders van trainingen. Bij het samenstellen van de lijst werd o.a. gelet op innovatie, geografisch bereik, de verscheidenheid in het aanbod van trainingsprogramma’s en de manier waarop de training wordt aangeboden.

De bedrijven die Training Industry.com heeft geselecteerd richten zich op nieuwe leiderschapsstrategieën en blijven innoveren om prestaties en resultaten binnen bedrijven te verbeteren. Zo maakt Blanchard International bijvoorbeeld gebruik van innovatieve manieren van leren. Denk hierbij aan onze training SLII Experience, waarbij het materiaal zowel online als offline wordt aangeboden en wordt geïllustreerd met video’s.

02/11/2015

Zes enthousiaste toptrainers hebben de accreditatie Situationeel Leiderschap II behaald! Namens het Blanchard team feliciteren wij Jeroen, Daniëlle, Agnita, Arjan, Gergana en Emmanuel.

T4T SLII

12/10/2015

Het team van Blanchard International Nederland is net weer teruggekeerd van een inspirerend bezoek aan de Client-Summit in San Diego. Ieder jaar wordt dit event georganiseerd met als doel diverse sprekers (klanten en specialisten van Ken Blanchard Companies) de gelegenheid te geven hun kennis en ervaringen te delen. Niet zelden gebeurt dit op een zeer interactieve wijze zodat het oprecht een ‘op-de-punt-van-je-stoel event’ is! Lees meer >

06/03/2015

Dit jaar vindt MBA in één dag plaats op dinsdag 21 april in het Beatrix Theater te Utrecht. Tijdens dit ultra-compacte seminar behandelt Ben Tiggelaar 8 meter managementboeken in 8 uur. Bovendien is Ken Blanchard ook dit jaar bereid een inspirerend live college te geven tijdens het seminar. Dit is uw kans om uw managementkennis in sneltreinvaart bij te spijkeren!

Benieuwd naar vorig jaar?
Bekijk hier het gastcollega van Ken Blanchard in 2014

Lees meer >

02/02/2015

Voor de 6e keer op rij is het gelukt: we staan in de top20 van beste trainingsbureaus wereldwijd op het gebied van leiderschap. Jaarlijks maakt Trainingindustry.com een selectie van de beste aanbieders van trainingen. Bij het samenstellen van de lijst werd o.a. gelet op innovatie, geografisch bereik, de verscheidenheid in het aanbod van programma’s en de manier waarop de training wordt aangeboden.
Lees meer >

15/05/2014

Op 13 mei vond in het Beatrix Theater te Utrecht weer het succesvolle jaarlijkse seminar MBA in één dag van Ben Tiggelaar plaats. Hoogtepunt van de dag: het live gastcollege van Ken Blanchard. Henk-Jan Smolders (deelnemer aan het seminar) doet verslag:

Lees meer >

13/05/2014

Ter gelegenheid van Ken Blanchards 75e verjaardag werd een prachtige film over hem gemaakt. De film toont talloze bijdragen die hij tot nu toe leverde op het gebied van leren en ontwikkeling en laat zien hoe Situationeel Leiderschap® II zich ontwikkeld heeft.

Lees meer >

06/05/2014

U kunt zijn e-book Life is a very special occasion gratis downloaden. In dit boek schrijft Ken Blanchard over geluk, liefde en gezondheid. Daarnaast vertelt hij hoe u doelen kunt stellen en impact kunt creëren op iedere leeftijd!