Partners

D&F1 LOGO Safety Academy

D&F Group B.V. helpt de industrie om veiligheid op een duurzame manier te verbeteren met als ultiem doel het volledig voorkomen van incidenten.

D&F Group B.V. helpt u vanuit een passie voor veiligheid en ze brengen hun expertise in de praktijk door te adviseren, te begeleiden, te coachen en te trainen. Om de hoogste kwaliteit in hun werk te kunnen garanderen richten zij zich op drie expertisegebieden:

D&F heeft oog voor veiligheid in al haar facetten, waarbij ze een brug vormen tussen theorie en praktijk. Dit betekent dat ze altijd streven naar een duidelijk, praktisch werkbaar en economisch haalbaar advies dat direct tot een positief resultaat leidt.ProfoundIdea

Profound IDEA helpt bedrijven en organisaties de balans tussen resultaten en mensen te versterken door te adviseren en ondersteunen op het gebied van organisatieontwikkeling, human resource management en development.

Ongeacht in welke ontwikkelfase het bedrijf, de organisatie of de mens zich bevindt; het is de uitdaging om ervoor te zorgen dat de organisatie, teams en individuele medewerkers effectief zijn en blijven in het realiseren van de organisatie doelstellingen en dat ze klaar (zullen) zijn en blijven voor de volgende stap binnen een veranderende context.

De ondersteuning van Profound IDEA is gericht op een realistische en duurzame toekomst, met respect voor het verleden en het heden. De combinatie van hun expertise, hun ervaring en het streven naar hoge kwaliteitseisen en ethische standaarden leidt tot robuuste resultaten.