Blanchard Nederland werkt samen met Groeibrein, opgericht door Saskia Verhaeren. Groeibrein geeft trainingen, inspiratiesessies en interactieve lezingen die de focus leggen op hoe je een growth mindset kunt creëren die zorgt voor een open leerhouding, verbinding en groei. Hierdoor bereik je betere resultaten voor jezelf en de organisatie. Groeibrein leert je omdenken, een andere houding aan te nemen en je open te stellen. Meer inzicht in je hersenen is hier onlosmakelijk mee verbonden. Deze groeimindset is het fundament van ontwikkeling, niet alleen voor jezelf maar ook voor je team en organisatie.

 

Omdat de filosofie van Blanchard Nederland en Groeibrein op elkaar aansluit, bieden we krachtige combinatietrainingen aan. Hierbij zijn in totaal 4 trainingen van beide organisaties aan elkaar gekoppeld. Deze worden op maat gemaakt omdat elke organisatie en situatie uniek is. Bekijk hieronder het overzicht van de unieke en eigentijdste combinatietrainingen.

Leiding geven aan (ver)anderen

Veranderingen zijn een gegeven binnen het bedrijfsleven. Reorganisaties, personeels- veranderingen, fusies, implementatie van technologie ect. zijn veranderingen waar velen mee te maken krijgen. Met de combi-training van Blanchard en Groeibrein  Leidinggeven aan (ver)anderen kun je deze veranderingen succesvoller laten verlopen. In deel 1 van de training: Voor de verandering leer je hoe je een groeimindset ontwikkelt. Dit is het fundament van omgaan met verandering en groei. Inzicht in je hersenen is hier onlosmakelijk mee verbonden.  Deel 2 is de training Leading People Through Change® . Hierin leren leidinggevenden hoe zij succesvol leiding kunnen geven aan verandering door de verschillende stadia van zorg te begrijpen en hun leiderschapsstijl hierop aan te passen om de productiviteit en het moreel te verbeteren.

 

De basis van zelfleiderschap

Organisaties presteren minder goed wanneer medewerkers geen initiatief nemen om zo effectief mogelijk te werken. Prestaties stagneren bijvoorbeeld omdat ze niet weten hoe ze moeten vragen om datgene wat ze nodig hebben wanneer ze het nodig hebben. In deze training wordt de basis gelegd voor zelfleiderschap. Een waardevolle combi-training van Groeibrein en Blanchard. Deel 1 van de training: Succes Mindset. Jezelf ontwikkelen en meer persoonlijk leiderschap floreren alleen met een goed fundament; een growth mindset. Medewerkers worden zich bewust van hun mindset en de impact ervan. Meer inzicht in de werking van je hersenen is hier onlosmakelijk mee verbonden. Vervolgens ga je met deel 2 aan de slag: Zelfleiderschap wereldwijd bekende SLII leiderschapsprogramma vanuit het perspectief van de medewerker.

AANMELDEN

Ben je benieuwd wat de combinatietrainingen van Blanchard en Groeibrein jou kunnen bieden? Je kunt altijd vrijblijvend informatie of een demo bij ons opvragen. Of meld je direct aan!

Trustpilot