GECERTIFICEERD TRAINER WORDEN?

MELD JEZELF AAN VOOR DE T4T SLII®

MELD JEZELF AAN VOOR DE
TRAINING VOOR TRAINERS

Onze T4T SLII Experience is een 4-daagse training. Het certificaat dat je krijgt na een succesvolle afronding van deze training, biedt jou als trainer de mogelijkheid om bij al jouw klanten SLII® te mogen geven. Daarnaast word je geregistreerd als professional bij de Ken Blanchard Companies, waarvan Blanchard Nederland gelicenseerd partner is. Zo kun je indien gewenst ook ingezet worden voor internationale trainingen.

De training SLII Experience bestaat uit 4 onderdelen: Launch (Start), Learn & Practice (Leren & Doen) en de Master (Implementatie).

Programma
De eerste twee dagen van de T4T doorloop je samen met andere trainers de gehele training. Zo leer je als deelnemer precies hoe de training in elkaar zit, wat de uitwerking van de oefeningen is en hoe je een vertaalslag kunt maken naar de praktijk van alledag.

De derde en vierde dag van deze T4T staan helemaal in het teken van het zelf geven van deze training. Je bereid diverse onderdelen uit de training voor om deze zelf te trainen aan de groep collega trainers. Dit gaat in samenspraak met de Master Trainer van Blanchard, zodat alle onderdelen aan bod komen. Hierop krijg je feedback en tips hoe je e.e.a. het best kunt aanpakken. Op de vierde dag wordt het onderdeel Master behandeld zodat je een goed beeld hebt van alle implementatie tools en mogelijkheden (inclusief digitaal platform) die het SLII pakket te bieden heeft.Kosten

Kosten
€ 2.995 voor de complete vierdaagse training inclusief materialen en exclusief arrangementskosten en btw.

Ervaringen van deelnemers/trainers

Harry Zomerdijk (gecertificeerd trainer) :
Tijdens de trainersopleiding ervaar je zelf alle ontwikkelingsfases waarop de training is gebaseerd! Zeer waardevolle leerervaring en de moeite en het stretchen waard!

Daniëlle Officier (gecertificeerd trainer) :
De SLII Experience is een beleving die je bij blijft als een steengoede film, een echte kaskraker!

Door praktijkgerichte geïntegreerde storytelling met alle facetten die een goede film in zich heeft, blijft de materie goed hangen en wil je er enorm graag mee aan de slag gaan!

MELD JEZELF AAN VOOR ONZE TRAINING

Meer vragen of informatie?

Trustpilot