De oplossing om thuis effectief te kunnen werken:
zelfleiderschap online

uw investering in zelfleiders

Icon 1

Duur

7 modules van 1 tot 5 minuten per module

Icon 2

Prijs

€ 50,- excl. BTW

Icon 3

Locatie

Vanuit huis!

Icon 4

Datum

Per direct!

PRODUCTIEF THUISWERKEN;
CRISIS OF UITDAGING?

Vind jij het lastig om thuis effectief te werken? Heb jij moeite met time management in deze tijd? Wil jij weten hoe jij het beste uit jezelf kan halen?

Zelfleiderschap Online is een interactief online programma dat je helpt om de juiste vaardigheden en de mindset van een zelfsturende medewerker te verwerven. Dit is dé oplossing om thuis effectief te kunnen werken!

Je leert initiatief te nemen, proactief te zijn, en daarmee de sturing en ondersteuning te krijgen die je op dat moment nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Je voert de online training Zelfleiderschap  zelfstandig uit wanneer het jou uitkomt!

UW INVESTERING IN ZELFLEIDERS BETAALT ZICH TERUG

Het succes van strategische initiatieven van uw organisatie is afhankelijk van de inzet en de proactieve houding van de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering ervan. Wanneer u medewerkers uitrust met de set vaardigheden en mentaliteit van een zelfleider, ontwikkelt u medewerkers die verantwoordelijk, innovatief en productief zijn.


VERSNEL ONTWIKKELING

Zelfleiders nemen de regie over hun eigen ontwikkeling. Ze vragen om de sturing en ondersteuning die ze nodig hebben.


VERBETER PRESTATIES

Zelfleiders zijn meer betrokken en toegewijd, werken consistent hard en verbeteren de prestaties binnen uw hele organisatie.


VERANTWOORDELIJKHEID

Zelfleiders worden niet verantwoordelijk gehouden, zij houden zichzelf verantwoordelijk voor het bereiken van hun doelen en het succesvol uitvoeren van de initiatieven van uw organisatie.


MEER INNOVATIE

Zelfleiders weten hoe ze belemmerende overtuigingen die hun vermogen om problemen op te lossen, uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te ontwikkelen in de weg zitten kunnen overwinnen.

UNIEKE TRAINING ÉN UNIEKE
AANBIEDING

Deze zelfstudie bestaat uit 7 interactieve modules. Elke module bevat verschillende micro-leeractiviteiten, variërend van 1 tot 5 minuten in tijdsduur. Deze kun je zelfstandig uitvoeren op een moment wanneer het jou uitkomt. Je vindt ze terug in de online leeromgeving, waar je een jaar lang vrij toegang tot hebt.
Wij bieden deze online zelfstudie nu aan voor slechts € 59,95 p.p. incl. btw.

Dit is een unieke kans om jouw proactief functioneren in de huidige tijd van thuiswerken te optimaliseren! Meld je nu direct aan en profiteer van deze scherpe prijs.

Ik heb een vraag, bel mij!

MELD JE AAN!

Trustpilot