DE JUISTE MOTIVATIE VOEDT BETROKKENHEID

WAAROM DE JUISTE MOTIVATIE BELANGRIJK IS

Medewerkers die niet betrokken zijn bij de organisatie kosten organisaties jaarlijks miljarden en nog steeds hebben veel leidinggevenden geen idee wat de oorzaak is of hoe ze er iets aan kunnen veranderen. De sleutel tot betrokkenheid is de kwaliteit van de motivatie van een medewerker. Optimal Motivation® leert uw leidinggevenden hoe ze een hogere mate van motivatie kunnen activeren, waarvan bewezen is dat het de betrokkenheid en algemene bedrijfsprestaties verhoogt.

Medewerkers die optimaal gemotiveerd zijn binnen een organisatie zijn 3X TEVREDENER over hun werk, 3X creatiever en 10x meer betrokken.*

MOTIVATIE IS EEN VAARDIGHEID

Motivatie is de kern van alles wat medewerkers doen of juist niet doen. Mensen zijn altijd gemotiveerd, maar er zijn verschillende soorten motivatie en het is de kwaliteit van hun motivatie die van invloed is op resultaten. Wanneer leidinggeven de aard van motivatie begrijpen en weten hoe ze hun mensen optimaal kunnen motiveren, creëren ze een werkomgeving waarin mensen doelen bereiken, goed blijven presteren en floreren.

Icon 1

Vergroot betrokkenheid

Dagelijkse motivatie is de brandstof die de betrokkenheid en passie van medewerkers vergroot.

Icon 2

Verbeter welzijn

Door gesprekken te voeren ten behoeve van de juiste motivatie, verbeteren leidinggevenden de positieve energie, vitaliteit en het algehele welzijn van hun teamleden.

Icon 3

Verhoog productie en retentie

Gemotiveerde medewerkers zijn productiever, behalen betere resultaten en zullen eerder bij de organisatie blijven.

CREËER EEN WERKPLEK WAAR MENSEN TOT BLOEI KOMEN

We weten dat het oplossen van een probleem met medewerkersbetrokkenheid een moeilijke klus is. De juiste motivatie is de oplossing.

Optimal Motivation helpt uw leidinggevende te veranderen van “hoe motiveer ik iemand?” naar begrijpen waarom iemand gemotiveerd is en hem/haar helpen de juiste motivatie voor het behalen van het beoogde resultaat te activeren.

Een toegevoegde waarde van Optimal Motivation is dat leidinggevenden niet alleen leren hoe ze de motivatie van hun teamleden kunnen helpen veranderen, maar ook hun eigen motivatie weten te veranderen. Een leidinggevende die zelf niet optimaal gemotiveerd is, zal dit ook niet snel activeren bij degenen aan wie hij/zij leiding geeft.

Op basis van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek naar de aard van menselijke motivatie, hebben onze experts een krachtig programma ontwikkeld dat leidinggevenden de drie vaardigheden leert die nodig zijn om de juiste motivatie te activeren bij medewerkers.

Meer informatie?

Klaar om aan de slag te gaan?

Optimal motivation leert uw leidinggevenden en zelfleiders hoe zij motivatie kunnen inzetten bij henzelf en bij anderen om de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers te vergroten.

*The Economics of Wellbeing by Tom Rath and Jim Harter, 2010
Positive Intelligence, Harvard Business Review, 2013
Trustpilot