Wat we doen

The Ken Blanchard Companies maken verschil in het leven van mensen, door de effectiviteit op de werkvloer te vergroten en om van elke organisatie een excellent presterende organisatie te maken. Dit wordt bevestigd in onze waarden en missieverklaring.

Onze missie is om organisaties waar we mee samenwerken te helpen bij het ontwikkelen van talent voor het belang van de organisatie en de medewerkers zelf.

Wij zijn gepassioneerd om mensen en organisaties buitengewone prestaties te laten behalen. Dit doen we door voortdurende innovatievan onze leermethoden en continu onderzoek naar inhoud. Vanuit deze missie willen we de komende jaren Blanchard International verder uitbouwen tot hét toonaangevende bureau dat excellente ‘standaard’ concepten heeft op het gebied van leiderschap en service, welke wereldwijd geleverd kunnen worden. Blanchard International in Nederland zal zich derhalve richten op multinationals, overheid en het MKB (midden- en topsegment).

Meerwaarde voor onze klanten

De afgelopen jaren heeft de Ken Blanchard Companies een solide reputatie opgebouwd op het gebied van:

Flexibiliteit

Ons doel is om onze klanten te voorzien van een integrale oplossing voor hun wensen enuitdagingen. Alle concepten kunnen gecustomized aangeboden worden met volledige inbedding inde performance systematiek van uw organisatie.

Tijdloze waarheden

We vertalen complexe concepten naar eenvoudige waarheden.

Toegang tot leiderschapsexperts

Binnen Blanchard International staat altijd een team van consultants en experts tot uw dienst(customer intimacy en partnership).

Innovatie

Door continue onderzoek verfijnen en verbeteren we onze programma’s en processen, medeingebed in een blended en online vorm.

Eén taal

Onze concepten kenmerken zich door één taal en uniforme aanpak over de hele wereld.

Wereldwijde aanpak

Met 30 partners wereldwijd kunnen we trainingen en oplossingen bieden in meer dan 18 talen in 35 landen.

Ken Blanchard zelf

Weinig mensen hebben zo’n impact gehad op de training- en consultancywereld als Ken Blanchard.