Zelfleiderschap
in de nieuwe realiteit

DIRECT AANMELDEN

Crisis of uitdaging?

Zelfleiderschap in de nieuwe realiteit is een interactief online programma dat je helpt om de juiste vaardigheden en de mindset van een zelfsturende medewerker te verwerven. Je leert initiatief te nemen en proactief te zijn om effectieve sturing en ondersteuning te krijgen die je op dat moment nodig hebt om succesvol de juiste resultaten te boeken.

In de huidige tijd wordt er nog meer een beroep gedaan op ons zelfsturend vermogen. Hoe ga jij om met de uitdagingen die horen bij de nieuwe realiteit? Waar loop je tegenaan bij “blended” werken en leren? Hoe blijf je proactief en zorg je ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt? Deze en vele andere vragen komen aan bod in ons nieuwste programma Zelfleiderschap in de nieuwe realiteit.

Het programma bestaat uit een online training Zelfleiderschap (die je zelfstandig uitvoert en wanneer het jou uitkomt) en twee aanvullende interactieve online sessies onder begeleiding van een ervaren trainer. De trainer zoomt verder in op de nieuwe realiteit en de uitdagingen waar jij in jouw dagelijkse praktijk mee te maken krijgt. Uiteraard is het ook mogelijk om je alleen in te schrijven voor de online training Zelfleiderschap (die je zelfstandig en in je eigen tempo kunt doen in je eigen online leeromgeving).

Unieke training én unieke aanbieding

De online training Zelfleiderschap (zelfstudie) bestaat uit 7 interactieve modules. Elke module bevat verschillende micro-leeractiviteiten, variërend van 1 tot 5 minuten in tijdsduur. Deze kun je zelfstandig uitvoeren op een moment wanneer het jou uitkomt. Je vindt ze terug in de online leeromgeving, waar je een jaar lang vrij toegang tot hebt.
Wij bieden de online zelfstudie nu aan voor slechts € 50,- p.p.

Wil je naast de online zelfstudie deelnemen aan de twee interactieve virtuele sessies (elk 2,5 uur) en onder begeleiding van een trainer verder ingaan op jouw uitdagingen in de nieuwe realiteit?
De virtuele sessies + de online training Zelfleiderschap (zelfstudie) bieden we nu samen aan voor slechts € 275,- p.p.

Dit is een unieke kans om jouw proactief functioneren in de huidige tijd te optimaliseren! Meld je nu direct aan en profiteer van deze scherpe coronaprijs. Liever eerst meer informatie?
Neem dan contact met ons op via: +31 (0)85-87 69 202

Meld je direct aan
via het inschrijfformulier