Inspiratie

Keynotes die inspireren en motiveren

Op zoek naar een inspirerende presentatie of keynote? Dan zit je bij Blanchard direct goed. Of het nu is voor een aftrap van een ontwikkeltraject of als onderdeel van een organisatie event of congres. Onze ervaren keynote sprekers bouwen in hun presentaties voort op de wereldwijd erkende en bekroonde leiderschapsconcepten van Blanchard. Concepten die eenvoudig te leren zijn, gemakkelijk te onthouden zijn en intuïtief toe te passen zijn. Altijd relevant en altijd inspirerend.

Graag werken met je om de juiste presentatie te selecteren en aan te scherpen. Zo creëren we krachtige leerervaring die een blijvende impact zal hebben op jouw mensen en organisatie.

Inspireer leiderschapsontwikkeling

Inspireer leiders om zichzelf te ontwikkelen terwijl ze anderen ontwikkelen en aanjagers te worden van vooruitgang, verandering, en verbeterde prestaties.

Breng leiderschapsconcepten tot leven

Maak verbinding met medewerkers om verandering te beïnvloeden, betrokkenheid te stimuleren.

Creëer enthousiasme voor ontwikkeltrajecten

Geef mensen een inspirerend voorproefje van wat ze zullen leren.

Ontdek de mogelijkheden

Schrijf je in voor de Blanchard nieuwsbrief

Iedere maand schrijven we nieuwe artikelen over laatste ontwikkelingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Je kunt deze gratis lezen in onze ignyte nieuwsbrief.

Inschrijven

Onze e-books

Regelmatig verschijnen er nieuwe ebooks over relevante en aansprekende onderwerpen. Kijk hier voor de laatste en ook de eerder gepubliceerde ebooks.

Bekijken

Blogs

Bijna wekelijks verschijnen er hele praktische en inspirerende blogs op Blanchard.com. Kijk hier voor de laatste en ook de eerder gepubliceerde blogs.

Bekijken