Oplossingen

Onze learning journeys veranderen leiders.
En deze leiders veranderen levens en organisaties.

Wanneer leiders zichzelf ontwikkelen terwijl ze anderen ontwikkelen, worden zij een niet te stoppen kracht van transformatie van mens, organisatie en samenleving.

Deze inspirerende leiders bouwen culturen die uitdagingen overstijgen, individuele topprestaties mogelijk maken en organisaties laten excelleren.

Bij Blanchard ontwerpen en bieden we leeroplossingen die eenvoudig te leren, gemakkelijk te onthouden en intuïtief toe te passen zijn, passend bij de behoefte van het individu en de organisatie. Het zijn bewezen en krachtige leeroplossingen met het vermogen om mensen en organisaties te transformeren.

In onze krachtige learning journeys (leertrajecten) ontmoeten we leiders, medewerkers en organisaties daar waar ze zijn en inspireren hen om vooruitgang en verandering vorm te geven.

Echte oplossing voor jouw grootste uitdagingen en belangrijkste doelen

Bij Blanchard doen we het anders. We werken met eenvoudige, bewezen en intuïtieve leiderschapsconcepten, die we combineren in mensgerichte ‘learning journeys’ en programma’s, die innovatief, persoonlijk en bovenal effectief zijn.

We helpen jou en jouw organisatie op jullie grootste uitdagingen en belangrijkste doelen:

Persoonlijk leiderschap

Effectief leiderschap

Ontwikkel leiders die vanuit verbinding in iedere situatie effectief leiding geven

#Coaching #Dienend leiderschap
#Effectief leiderschap #Goede gesprek
#Persoonlijkheidsprofiel #Vertrouwen
#Virtueel leidinggeven

Teamleiderschap

Veranderkundig leiderschap

Ontwikkel leiders die moedig leidinggeven aan verbeteringen, vernieuwingen en innovaties

#Effectief leiderschap  #Goede gesprek #Verandering #Vertrouwen #Visie op leiderschap

Cultuurontwikkeling

Ontwikkel leiders die een cultuur bouwen waarin mensen de kern van het succes zijn

#Coaching #Dienend leiderschap #Goede gesprek #Inclusie & diversiteit #Klantgerichtheid  #Vertrouwen #Visie op leiderschap

Op maat gemaakte oplossingen op basis van Design Thinking

Het is cruciaal dat leiderschapsontwikkeling wordt verbonden met de doelen, taal en cultuur van jouw organisatie. Bij Blanchard gebruiken we principes van Design Thinking als basis voor elke leeroplossing.

Samen met jou inventariseren we de behoeften van de medewerkers en bekijken we welke vormen van leren het beste bij hen passen. Vervolgens ontwikkelen we op basis van onze vijf algemene learning journeys of op basis van onze 15 diverse programma’s een oplossing die naadloos aansluit op de behoeften van de medewerkers én de cultuur van de organisatie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Leer op de manier die bij jouw organisatie past

De verschillende leervormen van Blanchard helpen leiders te leren op die manier die het beste bij hen en de organisatie past. Zo bieden we face-to-face trainingen aan, maar ook virtueel en online trainingen. Tevens bieden we coaching en assessments aan en nog tal van praktische en moderne hulpmiddelen en handvatten. Wat jouw voorkeur ook is, we helpen iedereen in jouw organisatie door de mogelijkheid te bieden hun leiderschapsontwikkeling aan te pakken op die manier die het beste voor hen werkt.