SLII® 
ontwikkel je leiderschap,
  juist nu!

SLII® Experience, de situationele benadering van leiderschap!

Icon 1

Duur

2 dagen

Icon 2

Prijs

€ 1250 incl materialen en arrangementskosten

Icon 3

Locatie

BCN Utrecht, Daltonlaan 100

Datum

13-14 september 2023,

4-5 oktober 2023,

15-16 november 2023,

14-15 december 2023

 

 

 

 

Brochure

Download de brochure.

Een bewezen leiderschaps-model

Het SLII® model is een gemakkelijk te begrijpen en praktisch model dat uw leidinggevenden helpt bij het vaststellen van de behoeften van hun mensen en het bieden van de juiste leiderschapsstijl om aan deze behoeften te voldoen. Uw leidinggevenden leren de vier ontwikkelingsfasen, van enthousiaste beginner (O1) tot zelfsturende professional (O4), en hoe zij het juiste sturende en ondersteunende gedrag kunnen toepassen, van leiden (S1) tot delegeren (S4), om tegemoet te komen aan de ontwikkelingsbehoeften van hun mensen. Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk om je medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen en contactmomenten optimaal te benutten.

leiderschapstraining

DE INHOUD VAN DE TRAINING SLII® EXPERIENCE

The SLII® Experience maakt gebruik van het nieuwste onderzoek van Blanchard over de situationele benadering van leiderschap en de modernste leerontwerptheorie om een zeer boeiende leerervaring te bieden die uw leidinggevende helpt SLII® leiderschapsstijlen en vaardigheden sneller te leren, te oefenen en te beheersen dan ooit tevoren.

vink
Professionele en overtuigende video's laten goede en slechte voorbeelden zien
vink
Praktijkgerichte leer- en oefenactiviteiten dagen de deelnemers uit
vink
De SLII-diagnose-app helpt managers bij het plannen van effectieve gesprekken
vink
De SLII Challenge helpt leidinggevenden de vaardigheden van SLII® onder de knie te krijgen
vink
E-tools en conversatiestarters bieden richtlijnen voor ontwikkelingsgesprekken
vink
De SLII Fitness test geeft leidinggevenden feedback over hun voortgang in het worden van flexibele leiders
vink
Meerdere SLII-tools, waaronder The Power of SLII-video, kunnen met teamleden worden gedeeld
vink
SLII Playbook biedt tips en suggesties voor uw interne ambassadeurs

Resultaten voor onze klanten

“Wat ik name heb geleerd is het kunnen switchen tussen verschillende leiderschapsstijlen en het belang hiervan is. Mijn voorkeursstijl is S3 (weinig sturing en veel ondersteuning), maar die is niet geschikt bij iedereen en in iedere situatie. Nu kijk ik wie ik tegenover me heb en welke leiderschapsstijl van toepassing is op zijn of haar doel of taak. Ik kan nu veel beter op taakniveau leidinggeven.”

- Idelette Schuurman (Provincie Utrecht)

“Sinds we de trainingen SLII® en Building Trust van Blanchard aanbieden, zien we een enorme impact op onze bedrijfscultuur en bedrijfsresultaten.”

- Garry Ridge - CEO WD-40 Company

“Ik zie een snellere groei van medewerkers en we hebben zichtbaar meer plezier. Ik merk dat er een open sfeer is en dat maakt het makkelijker om over hindernissen te praten.”

- Deelnemer open training SLII®

MELD JEZELF AAN VOOR ONZE OPEN TRAINING

Waarom SLII®

Onderzoek toont aan dat medewerkers, afhankelijk van hun competentieniveau en inzet, in meer of mindere mate sturing en ondersteuning nodig hebben. De meeste leidinggevenden maken gebruik van slechts één leiderschapsstijl. Het gevolg is enorm productiviteitsverlies dat ten koste gaat van het behalen van de gestelde doelen.

Leidinggevenden die SLII® toepassen, geven hun medewerkers precies wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben in relatie tot hun taak en verantwoordelijkheid. Ze voorzien in begeleiding, zorgzaamheid en autonomie en bieden precies de juiste hoeveelheid sturing en ondersteuning om hun teamleden te helpen slagen. Ze weten hoe ze bekwame en onafhankelijke medewerkers moeten ontwikkelen die sneller resultaten voor de organisatie leveren.

 • VERSNEL ONTWIKKELING
  Met de juiste sturing en ondersteuning doorlopen mensen de ontwikkelingsniveaus sneller, waardoor ze sneller groeien en van grotere waarde kunnen zijn voor de organisatie.
 • GEBRUIK EEN GEMEENSCHAPPELIJKE TAAL
  Als leidinggevenden en teamleden dezelfde taal spreken, kunnen urenlange discussies en frustraties worden vermeden. Een gemeenschappelijke taal bevordert effectiviteit en creëert een cultuur gericht op hoge prestaties.
 • VERHOOG RETENTIE
  Leidinggevenden die hun leiderschapsstijl afstemmen op de behoeften van hun mensen verhogen het moreel, zorgen ervoor dat anderen zich gewaardeerd voelen en verhogen uiteindelijk de betrokkenheid en retentie.
 • ONTWIKKEL PROACTIEVE PROBLEEMOPLOSSERS
  Wanneer medewerkers vinden dat hun leidinggevende hun welzijn voorop stelt, presteren ze beter, zijn ze creatiever en zoeken ze naar de beste oplossingen voor problemen
*Getting to Know the LBAII, The Ken Blanchard Companies.

LIEVER EEN INCOMPANY TRAINING?

Wij bieden deze training ook als in-company training aan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe jouw leidinggevenden geweldige leiders kunnen worden.

WIL JE MEER FLEXIBILITEIT EN RESULTATEN IN JOUW
MANIER VAN LEIDINGGEVEN?

Veel organisaties zijn op zoek naar manieren om de productiviteit en resultaten binnen hun organisatie te verhogen. SLII® is een bewezen leiderschapsmodel dat al bij meer dan 5 miljoen leidinggevenden van toonaangevende organisatie uit de hele wereld werd ingezet om hen te trainen. Door jouw medewerkers te geven wat ze nodig hebben wanneer ze dat nodig hebben, versnelt hun ontwikkeling en groeit hun productiviteit en betrokkenheid waardoor bedrijfsdoelstellingen sneller worden behaald.Gebaseerd op onderzoek

SLII® is gebaseerd op 30 jaar onderzoek, miljoenen uren ervaring in klassikale trainingen en de beste ideeën op het gebied van leerontwikkeling.Bewezen resultaat

SLII® vergroot wel tot 10x je ROI doordat de productiviteit verbetert, het verloop sterk gereduceerd wordt en het zorgt voor een toenemende omzet en winst.

 Impact wereldwijd

SLII® is in 15 talen vertaald en in 35 verschillende landen geïmplementeerd. Het werkt op alle niveaus van een organisatie en in alle sectoren.Ondersteund door hersenwetenschap

SLII® voldoet aan de behoefte van de hersenen aan zekerheid, autonomie en verbondenheid, en creëert een veilige werkplek waar medewerkers vrij zijn om problemen op te lossen, te innoveren en samen te werken.

2-daagse training voor € 1250 incl materialen en arrangementskosten in Utrecht

Trustpilot