SLII®. EMPOWERING INSPIRED LEADERS™

Creëer succes met de situationele benadering van leiderschap

SLII®, het meest gebruikte leiderschapstrainingsprogramma ter wereld, leert leidinggevenden hoe ze zinvolle verbindingen met collega’s kunnen opbouwen die een exponentiële impact creëren. Wanneer dit gebeurt, zijn werknemers productiever en meer betrokken. En hun organisaties blinken uit.

SLII is veel meer dan een krachtig leiderschapstrainingsprogramma. Het levert een uitzonderlijke ROI op in de hele onderneming.

Een bewezen leiderschapsmodel

Het SLII® model is een gemakkelijk te begrijpen en praktisch model dat jouw leidinggevenden helpt bij het vaststellen van de behoeften van hun mensen en het bieden van de juiste leiderschapsstijl om aan deze behoeften te voldoen. Jouw leidinggevenden leren de vier ontwikkelingsfasen, van enthousiaste beginner (O1) tot zelfsturende professional (O4), en hoe zij het juiste sturende en ondersteunende gedrag kunnen toepassen, van leiden (S1) tot delegeren (S4), om tegemoet te komen aan de ontwikkelingsbehoeften van hun mensen. Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk om je medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen en contactmomenten optimaal te benutten.

2-daagse classroom training met een trainer

De SLII face-to-face training is een 2-daags, 8 uur per dag curriculum dat een vierdelig leertraject gebruikt om ervoor te zorgen dat deelnemers de inhoud onder de knie krijgen en situationele leiders worden. De face-to-face training biedt de meest volledige inhoud en de rijkste mogelijkheden om nieuw gedrag te oefenen.

LANCERING — Boeiende voorbereidende opdrachten, inclusief een beoordeling, versnellen het leerproces en helpen de deelnemers de inhoud te internaliseren om hun denkwijze voorafgaand aan de les te kaderen.

LEREN —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel leiding te geven en bieden mogelijkheden voor directe interactie met deelnemers. (Zeven uur inclusief lunchpauze van 45 minuten)

PRAKTIJK — Leiders ontwikkelen hun nieuwe vaardigheden en oefenen hun SLII-vocabulaire in activiteiten op basis van persoonlijke werkuitdagingen. Ze leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen matchen en oefenen SLII-gesprekken. (Negen uur inclusief lunchpauze van 45 minuten)

TOEPASSEN —Tools en bronnen die toegankelijk zijn na de sessies om deelnemers te helpen hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.

1-daagse classroom training met een trainer

De SLII persoonlijke eendaagse ervaring is een acht uur durend, meer gecomprimeerd curriculum met hetzelfde vierdelige leertraject.

LANCERING —Deelnemers voltooien boeiende prework-opdrachten, inclusief een beoordeling, om het leren te versnellen en hun denken af ​​te stemmen op echte uitdagingen.

LEREN —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel leiding te geven.

PRAKTIJK —Activiteiten gebaseerd op persoonlijke werkuitdagingen ontwikkelen nieuwe vaardigheden.

TOEPASSEN —Tools en bronnen die toegankelijk zijn na de sessies om deelnemers te helpen hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.

Virtuele training met trainer

De SLII Virtual-cursus bestaat uit vijf live, door een instructeur geleide virtuele sessies* van twee uur, verspreid over meerdere dagen. De virtuele sessies bieden leerlingen een boeiende ervaring met instructie, groepsactiviteiten en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te oefenen.

  • LANCERING —Deelnemers kaderen hun denken voorafgaand aan de les met voorbereidende opdrachten en een beoordeling.
  • LEREN (Sessies 1 & 2) —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel te leiden.
  • OEFENING (Sessies 3, 4 & 5) —Leiders ontwikkelen en oefenen hun SLII-vocabulaire in activiteiten op basis van persoonlijke werkuitdagingen.
  • TOEPASSEN —Tools en bronnen die beschikbaar zijn om hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.
  • *Een verkorte optie met drie sessies van 90 minuten is ook beschikbaar.

Gezamenlijke online training

Een mix van asynchroon leren en live wekelijkse sessies onder leiding van Blanchard deskundige facilitators en moderators, de SLII ® Collaborative Online Experiences stellen deelnemers in staat om te leren van hun collega’s en vaardigheden te oefenen in een veilige omgeving. Cohort-gebaseerde lessen vinden plaats gedurende 5 weken en combineren zelfgestuurd leren op een geavanceerd platform dat interactiviteit inspireert met discussies, oefeningen, reflectie en offline opdrachten. Registratie is nu geopend voor de SLII Collaborative Online Course die in september van start gaat .


Online programma

SLII Online is een on-demand cursus in eigen tempo die managers kennis laat maken met de kernconcepten van SLII en conceptuele praktijk biedt; optionele debriefs kunnen worden toegevoegd voor extra oefening. Het SLII Online-programma is een online cursus van drie uur die wordt gegeven in hapklare modules van één tot twintig minuten, met optionele nabesprekingen die samenwerking en discussie mogelijk maken voor een gemengde leerervaring. Inclusief interactieve oefeningen: leuke, boeiende activiteiten omvatten video’s, games, verhalen, casestudy’s en online discussies.

Online overzicht

SLII-overzicht is een on-demand cursus in eigen tempo die inzicht geeft in SLII en kerncontentvideo’s en de belangrijkste ideeën bevat. Dit online overzicht van 35 minuten biedt blootstelling aan de belangrijkste concepten van SLII. Bevat boeiende micro-leeractiviteiten, video’s, games en werkbladen.

SLII ® Challenge-simulatie

Een meeslepende, op simulatie gerichte ervaring op Advantexe, ontworpen om het SLII-framework te versterken, te oefenen en toe te passen. Deelnemers volgen een reeks gesimuleerde gesprekken, waarbij ze in elke situatie de beste reactie kiezen. Scenario’s worden gescoord op basis van het gedefinieerde best practice-gedrag voor dat specifieke scenario; leerlingen krijgen zowel kwalitatieve als kwantitatieve feedback om de gevolgen van hun keuzes te illustreren.

Digitale activa

Daarnaast zijn onze Digital Assets micro-learning video’s, interacties en tools die doorbladerbare tips en stukjes kennis bieden voor just-in-time hulp.

Digital Assets omvatten flexibele micro-activiteiten – video’s, interacties en werkbladen – waar leiders toegang toe hebben op momenten dat ze dat nodig hebben om doorlopend leren, prestatieondersteuning, versterking en aangepaste leertrajecten te ondersteunen.


SLII®-app

De SLII-app is een go-to-referentietool die leiders helpt het SLII-model toe te passen op situaties in de echte wereld. De app kan op kritieke momenten worden gebruikt, waardoor managers snel een diagnose kunnen stellen van de leiderschapsbehoeften van een medewerker voor een specifieke taak.Vervolgens biedt het de bijbehorende gespreksgidsen om managers snel voor te bereiden op een productieve discussie.

De SLII-app bevat een tool om het ontwikkelingsniveau van een individu op doelen of taken te diagnosticeren, tips over wat te doen om de principes van SLII te helpen implementeren, en een interactief SLII-model dat de belangrijkste kenmerken van elk ontwikkelingsniveau en bijpassende leiderschapsstijl laat zien.

Kenbot™ voor SLII®

Kenbot voor SLII is een chatbot die leerlingen helpt bij het toepassen en beheersen van de vaardigheden die in SLII worden aangeleerd door middel van gepersonaliseerde gesprekken. De bot biedt just-in-time ondersteuning met snelle antwoorden op veelgestelde vragen en links naar video’s, werkbladen, tools en beoordelingen. Het kan ook herinneringen sturen voor belangrijke taken, zoals één-op-één-gesprekken, en mogelijkheden bieden om inzichten met andere gebruikers te delen

Kenbot voor SLII gebruikt AI om te draaien op elk mobiel apparaat dat sms of tekstberichten ondersteunt. De app is compatibel met Microsoft Teams, Slack, Facebook Messenger, Salesforce, WebChat en andere populaire platforms

SLII ® Training voor Trainers

Ons leerontwerp – The SLII Experience™ – maakt gebruik van baanbrekende technieken die leerlingen diep en effectief onderdompelen in SLII. Ons Training for Trainers-programma bereidt potentiële SLII-trainers grondig voor met een diepgaand begrip van de concepten en vaardigheden van SLII, zodat ze zich zelfverzekerd, gemotiveerd en voorbereid voelen om The SLII Experience in hun organisaties uit te rollen.

Trainers moeten de SLII Experience-cursus voltooien binnen 12 maanden voorafgaand aan het bijwonen van de Training voor Trainers.

Grote leidinggevenden bouwen zinvolle verbindingen op

Grote leidinggevenden geven hun mensen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. Dat betekent authentieke gesprekken voeren die kracht geven. Zorgen voor hun groei. Hun kampioen zijn. Hun belofte zien.

Situationeel leidinggeven is een dramatische afwijking van managementstijlen uit het verleden. En het is een aanpak die veel betere rendementen oplevert dan andere managementstijlen.


Geef jouw leidinggevenden de tools om te inspireren en prestaties te versnellen

Het tempo van verandering is tegenwoordig zo ontwrichtend dat visionair leiderschap een vereiste is. Managers hebben een trainingsprogramma voor leiderschap nodig dat hen helpt flexibel te zijn, situationeel leiding te geven en hun mensen in staat te stellen succesvol te zijn.

Onderzoek gedreven

SLII is gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek naar leiderschap en werkpassie, bevat de nieuwste ontwikkelingen in de neurowetenschappen en is meegegroeid met de veranderende werkplek.

Bewezen resultaten

Meer dan 10.000 bedrijven hebben SLII gebruikt om de productiviteit te verbeteren, de omzet te verlagen en de omzet en winst te vergroten.

Creëert inspirerende leiders

SLII voldoet aan de behoefte van de hersenen aan competentie, autonomie en verbondenheid, en creëert een veilige werkplek waar werknemers vrij zijn om problemen op te lossen, te innoveren en samen te werken.

Universeel effectief

SLII werkt wereldwijd voor managers, ongeacht branche, taal of functie. SLII leert managers om hun mensen op het juiste moment de juiste richting of ondersteuning te geven.

 


SLII stelt leidinggevenden in staat diepere relaties op te bouwen

Met meer geïnspireerde leidinggevenden zullen het moreel en de betrokkenheid verbeteren, zullen teamleden zich gesteund voelen, zullen werknemers creatievere probleemoplossers worden en zal de bedrijfsproductiviteit toenemen.

Versnel de ontwikkeling

Met de juiste sturing en ondersteuning doorlopen mensen de ontwikkelingsniveaus sneller, waardoor ze sneller groeien en van grotere waarde kunnen zijn voor de organisatie.

Gebruik een gemeenschappelijke taal

Als leidinggevenden en teamleden dezelfde taal spreken, kunnen urenlange discussies en frustraties worden vermeden. Een gemeenschappelijke taal bevordert effectiviteit en creëert een cultuur gericht op hoge prestaties.

Verhoog retentie

Leidinggevenden die hun leiderschapsstijl afstemmen op de behoeften van hun mensen verhogen het moreel, zorgen ervoor dat anderen zich gewaardeerd voelen en verhogen uiteindelijk de betrokkenheid en retentie.

Ontgrendel creativiteit

Wanneer medewerkers vinden dat hun leidinggevende hun welzijn voorop stelt, presteren ze beter, zijn ze creatiever en zoeken ze naar de beste oplossingen voor problemen

Klaar om te beginnen?

SLII® kan face-to-face, virtueel, online of als een combinatie van leermodaliteiten worden geleverd. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u SLII kunt gebruiken om jouw leidinggevenden in staat te stellen zinvolle verbindingen op te bouwen die een exponentiële impact genereren.

Neem contact op

Kom meer te weten