GEWELDIGE MANAGERS LEIDEN
GEWELDIGE ORGANISATIES

OMDAT IEDEREEN EEN GEWELDIGE LEIDINGGEVENDE VERDIENT

De expertise van uw leidinggevenden is van invloed op elk aspect van uw bedrijf: de betrokkenheid van medewerkers, productiviteit, omzet en resultaten. Goed management gaat meestal niet vanzelf. Leidinggevenden worden niet geboren met de kennis hoe ze hun medewerkers kunnen ondersteunen, ontwikkelen en motiveren.

Bij The Ken Blanchard Companies vinden we dat iedereen het verdient om met een geweldige leidinggevende te werken.
Wij zijn een bedrijf voor leiderschapstraining en -ontwikkeling met meer dan 35 jaar ervaring in het trainen van miljoenen managers over de hele wereld die nu het beste in hun mensen naar boven kunnen halen, geweldige werkplekken kunnen creëren en bedrijfsresultaten kunnen realiseren.

Waarom Blanchard?

Het is onze missie om geweldige dingen te laten gebeuren voor onze klanten. Op elk niveau van onze organisatie doen we er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 • BEWEZEN INHOUD
  Onze inhoud, waaronder twee van de meest gebruikte leiderschapsframeworks in de wereld (SLII en The One Minute Manager) en veel onderzoek op het gebied van vertrouwen, motivatie, verandering en klantenservice, heeft bewezen een waardevolle ROI op te leveren.
 • EENVOUDIGE EN KRACHTIGE MODELLEN
  Onze programma’s zijn gebaseerd op jaren van onderzoek en ervaring en bieden krachtige modellen die gemakkelijk te begrijpen, onthouden en onmiddellijk toe te passen zijn.
 • FOCUS OP MANAGERS
  Managers vormen de kern van uw bedrijf. Onze managementtraining kan hen helpen om effectieve operationele managers te worden die een geweldige werkplek creëren voor hun medewerkers.
 • VEEL ERVARING
  Ons team van experts levert relevante trainingen voor leiderschapsontwikkeling om bedrijven te helpen een personeelsbestand op te bouwen dat gepassioneerd en productief is en voor resultaten zorgt.
Trustpilot