Over ons

Blanchard is wereldwijd de vertrouwde partner van duizenden vooraanstaande organisaties

 

We richten ons op het verbeteren van trainingen voor leidinggevenden, waardoor mensen effectieve en betrouwbare leiders worden. Onze leiderschapsconcepten en leerervaringen zijn de afgelopen 35 jaar met succes ingezet in alle industrieën wereldwijd en zijn in meer dan 30 talen vertaald. Maar we leunen niet achterover. We behouden onze bevlogenheid voor leiderschapsontwikkeling en blijven gefocust op innovatie. Zo blijven we vooroplopen.

Onze visie

Leaders Powered for Good


Onze missie

Onze experts, bewezen inhoud en krachtige leerervaringen maximaliseren individuele en organisatorische prestaties.


Onze waarden

Wees Echt

Van zakelijke beslissingen tot dagelijkse interacties blijven we trouw aan onze waarden. Geworteld in transparantie en directheid streven we ernaar consistent te doen wat juist is voor onze klanten en onze mensen.

Vergroot Vriendelijkheid

Ten eerste, doe geen kwaad. We dienen anderen met mededogen, liefde en genade. We gedragen ons alsof de wereld toekijkt en stoppen altijd om te vragen: “Is het eerlijk, rechtvaardig en juist?”

 

Samen Transformeren

Transformatie wordt niet gerealiseerd door één individu. Leiders met het juiste hart inspireren teams om samen vooruitgang en verandering vorm te geven.

 

Onvermoeibaar Streven

Echt leiderschap is een voortdurende leerreis. We zijn een inspiratiebron voor degenen die deze reis navigeren en moedigen mensen aan om steeds het beste uit henzelf naar boven te halen.

 

Corporate Social Responsibility

Een cultuur van geven
Blanchard streeft naar verbetering van planet, people, prosperity en purpose. Wij dragen actief bij aan milieuvriendelijke oplossingen oplossingen, diversiteit, inclusie & gelijkheid en zinvol werk. We investeren bewust in ons bedrijf en onze mensen, en geven terug aan de gemeenschap terwijl we onze collega’s aanmoedigen hetzelfde te doen. 

Teruggeven aan de gemeenschap
We zijn toegewijd aan het financieel ondersteunen van non-profitorganisaties die lokale gemeenschappen versterken. Naast het ondersteunen van ons eigen Blanchard Institute, maken we regelmatig rechtstreekse donaties aan liefdadigheidsinstellingen en bieden we gratis leiderschap- en zelfontwikkelingstraining aan jongeren en leiders van non-profitorganisaties.

Onze toewijding aan diversiteit, inclusie en gelijkheid

Wees Echt. Breng je hele en volledige zelf mee naar Blanchard!

Wees Echt is een kernwaarde bij Blanchard. We geloven dat trouw zijn aan jezelf een fundamentele behoefte is in het leven en op het werk. Als organisatie zijn we volledig toegewijd aan het creëren van een cultuur en omgeving die onze werknemers verwelkomt, in staat stelt en aanmoedigt om trouw te zijn aan zichzelf. We zijn toegewijd aan het voorkomen van discriminatie tegen onze mensen ongeacht genderidentiteit of -expressie, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, leeftijd, beperkingen, nationaliteit of enig ander aspect dat hen unieke individuen maakt.