GEWELDIGE MANAGERS LEIDEN
GEWELDIGE ORGANISATIES

OMDAT IEDEREEN EEN GEWELDIGE LEIDINGGEVENDE VERDIENT

De expertise van uw leidinggevenden is van invloed op elk aspect van uw bedrijf: de betrokkenheid van medewerkers, productiviteit, omzet en resultaten. Goed management gaat meestal niet vanzelf. Leidinggevenden worden niet geboren met de kennis hoe ze hun medewerkers kunnen ondersteunen, ontwikkelen en motiveren.

Bij The Ken Blanchard Companies vinden we dat iedereen het verdient om met een geweldige leidinggevende te werken.
Wij zijn een bedrijf voor leiderschapstraining en -ontwikkeling met meer dan 35 jaar ervaring in het trainen van miljoenen managers over de hele wereld die nu het beste in hun mensen naar boven kunnen halen, geweldige werkplekken kunnen creëren en bedrijfsresultaten kunnen realiseren.

Waarom Blanchard?

Het is onze missie om geweldige dingen te laten gebeuren voor onze klanten. Op elk niveau van onze organisatie doen we er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 • BEWEZEN INHOUD
  Onze inhoud, waaronder twee van de meest gebruikte leiderschapsframeworks in de wereld (Situationeel Leiderschap II en The One Minute Manager) en veel onderzoek op het gebied van vertrouwen, motivatie, verandering en klantenservice, heeft bewezen een waardevolle ROI op te leveren.
 • EENVOUDIGE EN KRACHTIGE MODELLEN
  Onze programma’s zijn gebaseerd op jaren van onderzoek en ervaring en bieden krachtige modellen die gemakkelijk te begrijpen, onthouden en onmiddellijk toe te passen zijn.
 • FOCUS OP MANAGERS
  Managers vormen de kern van uw bedrijf. Onze managementtraining kan hen helpen om effectieve operationele managers te worden die een geweldige werkplek creëren voor hun medewerkers.
 • VEEL ERVARING
  Ons team van experts levert relevante trainingen voor leiderschapsontwikkeling om bedrijven te helpen een personeelsbestand op te bouwen dat gepassioneerd en productief is en voor resultaten zorgt.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Ons team is toegewijd aan het leveren van leiderschapsontwikkelingsprogramma’s die verder gaan dan de verwachtingen van klanten om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Robert van den Bergh

Sinds 2006 is Robert Managing Director van Blanchard Nederland. Hij studeerde psychologie en communicatietraining in Nederland en Duitsland. Tien jaar lang bekleedde hij verschillende functies, waaronder trainer, coach, consultant en manager. Hij heeft meer dan 3.500 executives (van topmanagers tot teamleiders) van diverse organisaties getraind en gecoacht in het effectueren van hun leiderschapsgedrag.

Harry Zomerdijk

Harry laat zichzelf het best omschrijven als een inspirator en motivator. Situationeel geeft hij deelnemers wat ze nodig hebben in hun leerproces; instructie, kennisoverdracht, trainen en verwerken van de materie in de eigen praktijk en komen tot een concreet actieplan. Zijn visie op leren is: weet waar je goed in bent en erken je uitdagingen. Veiligheid en plezier is een must voor een gezonde leeromgeving en mensen willen best geven wanneer ze deze omgeving ook ervaren!

Marien van Westen

Marien van Westen heeft een achtergrond in educatie, training & ontwikkeling. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in leiderschapstraining, professionele ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en HRD. Hij ondersteunt organisaties en medewerkers om in de snel veranderende omgeving om te leren gaan met nieuwe uitdagingen, te  bouwen aan blijvende waarden en het vermogen te ontwikkelen om verandering te omarmen als motivator voor persoonlijke en professionele groei.