LEIDERSCHAPSTRAINING: | SLII® EXPERIENCE

Leiderschapstraining: SLII® Experience

De leiderschapstraining van Blanchard:

van leidinggevende tot leider

Wil je meer impact hebben als leidinggevende? Durf je te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers? Wil je je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten beter leren kennen? De SLII® Experience is Blanchard’s nieuwste open leiderschapstraining. Ga snel, diepgaand én effectief aan de slag met SLII®. Een frisse duik in de situationele benadering van leiderschap. Niet alleen voor beginnende, maar ook ervaren leidinggevenden. Groei van leidinggevende tot leider. Krijg je team en medewerkers beter in beweging. Word expert op het gebied van SLII®!

 

 

Flexibiliteit centraal

Iedere leidinggevende heeft een andere stijl. En medewerkers natuurlijk ook. Soms is het lastig een match te vinden binnen deze twee stijlen. Dit kan zorgen voor miscommunicatie en onbegrip. SLII®  legt de focus op het situationeel inrichten van leiderschap. Met andere woorden: een andere leidingsstijl afhankelijk van de situatie. Het zet flexibiliteit bij het aansturen van mensen centraal. Hierdoor ondersteun je de groei, ontwikkeling en instelling van je team. Je medewerkers laten al snel meer betrokkenheid zien, en durven eigenaarschap op zich te nemen.

 

Wat je gaat leren bij deze leiderschapstraining

De SLII® Experience biedt een combinatie van activiteiten. Je doorloopt de training klassikaal, maar ook individuele voorbereiding en verschillende opdrachten komen aan bod. Er wordt met korte en praktijkgerichte voorbeelden gewerkt, om zo jou in een krachtige leeromgeving te plaatsen. Leer onder andere:

leiderschapstraining

 

 

 

 

 

Daag jezelf uit en ga met je leiderschapsgedrag aan de slag. Verplaats je in de uitdagingen van leidinggevenden, maar ook van teamleden. Leer de koppeling tussen theorie en praktijk, en hoe verschillende leiderschapsstijlen van pas kunnen komen op de werkvloer. Het resultaat? Direct inzicht in alle positieve effecten van SLII®!

 

Inhoud

De nieuwe SLII® module maakt het voor deelnemers mogelijk hun leerervaring te delen met teamleden. SLII® kan zo door iedereen gebruikt worden. Je krijgt toegang tot video’s, spelkaarten en andere conversatiestarters. Daarbij krijg je ook toegang tot:

 

KOSTENOVERZICHT & TIJDSINVESTERING LEIDERSCHAPSTRAINING:

 

Durf jij de SLII® Experience aan? Meld je aan, juist nu!

 

 

Trustpilot