LEIDERSCHAPSTRAINING: SLII® EXPERIENCE

LEIDERSCHAPSTRAINING: SLII® EXPERIENCE

Open training: SLII® Experience

Wil je meer impact hebben als leidinggevende? Durf je te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers? Wil je je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten beter leren kennen? De SLII® Experience is Blanchard’s nieuwste open leiderschapstraining. Ga snel, diepgaand én effectief aan de slag met SLII®. Een frisse duik in de situationele benadering van leiderschap. Niet alleen voor beginnende, maar ook ervaren leidinggevenden. Groei van leidinggevende tot leider. Krijg je team en medewerkers beter in beweging. Word expert op het gebied van SLII®!

Schrijf je in voor de SLII® Experience

FLEXIBILITEIT CENTRAAL

Iedere leidinggevende heeft een andere stijl. En medewerkers natuurlijk ook. Soms is het lastig een match te vinden binnen deze twee stijlen. Dit kan zorgen voor miscommunicatie en onbegrip. SLII®  legt de focus op het situationeel inrichten van leiderschap. Met andere woorden: een andere leidingsstijl afhankelijk van de situatie. Het zet flexibiliteit bij het aansturen van mensen centraal. Hierdoor ondersteun je de groei, ontwikkeling en instelling van je team. Je medewerkers laten al snel meer betrokkenheid zien, en durven eigenaarschap op zich te nemen.

WAT JE GAAT LEREN BIJ DEZE LEIDERSCHAPSTRAINING

De SLII® Experience biedt een combinatie van activiteiten. Je doorloopt de training klassikaal, maar ook individuele voorbereiding en verschillende opdrachten komen aan bod. Er wordt met korte en praktijkgerichte voorbeelden gewerkt, om zo jou in een krachtige leeromgeving te plaatsen. Leer onder andere:

 • Het gedachtegoed van Ken Blanchard, het meesterbrein achter SLII®
 • Een lerende en open houding aannemen binnen je werkzaamheden
 • Hoe je jouw situationele stijl van leiderschap aanpast aan de behoeften van je team
 • Je eigen patronen en valkuilen te herkennen
 • Hoe je flexibiliteit inbouwt in je leiderschapsstijl
 • Je kent eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten scherp te stellen
 • De unieke en bewezen benadering van SLII®, die leidt tot betere teamprestaties

Daag jezelf uit en ga met je leiderschapsgedrag aan de slag. Verplaats je in de uitdagingen van leidinggevenden, maar ook van teamleden. Leer de koppeling tussen theorie en praktijk, en hoe verschillende leiderschapsstijlen van pas kunnen komen op de werkvloer. Het resultaat? Direct inzicht in alle positieve effecten van SLII®!

Wat je nog meer krijgt!

De nieuwe SLII® module maakt het voor deelnemers mogelijk hun leerervaring te delen met teamleden. SLII® kan zo door iedereen gebruikt worden. Je krijgt toegang tot video’s, spelkaarten en andere conversatiestarters. Daarbij krijg je ook toegang tot:

 • De SLII® Challenge (12 modules)
 • De SLII® Fitness test
 • De SLII® App
 • Een eigen online omgeving om in te werken (waartoe je een heel jaar toegang blijft houden)
 • Aanvullende hulpmiddelen voor het voeren van effectieve gesprekken

Gevraagde investering:

2-daagse leiderschapstraining (9:00-17:00 uur) + alle materialen: €1.250,- excl. BTW.
Voorbereiding voorafgaand aan de training 1 tot 2 uur
Voor deze training is geen specifiek aanvangsniveau vereist

Ga jij de SLII® Experience aan? Meld je aan, juist nu!