Waarom Blanchard

Onze obsessie

Mensen en teams tot hun bestemming laten komen door het ontwikkelen van leiderschap op iedere niveau in de organisatie

Goede leiders veranderen levens en organisaties. Wanneer leiders zichzelf ontwikkelen terwijl ze anderen ontwikkelen, worden zij een niet te stoppen kracht van transformatie van mens, organisatie en samenleving.

Deze inspirerende leiders bouwen culturen die uitdagingen overstijgen, individuele topprestaties mogelijk maken en organisaties laten excelleren.

Onze kracht

Mensen en organisaties transformeren door intuïtieve en bewezen leeroplossingen die uitblinken in eenvoud en toepasbaarheid.

Bij Blanchard® ontwerpen en bieden we leeroplossingen die eenvoudig te leren, gemakkelijk te onthouden en intuïtief toe te passen zijn, passend bij de behoefte van het individu en de organisatie. Het zijn bewezen en krachtige leeroplossingen met vermogen om mensen en organisaties te transformeren.

Onze oplossingen

Op maatgemaakte learning journeys en bekroonde programma’s voor de grootste uitdagingen van deze tijd

Van krachtige learning journeys (leertrajecten) tot online cursussen, tot op maat gemaakte diensten. We ontmoeten leiders, medewerkers en organisaties daar waar ze zijn en inspireren hen om vooruitgang en verandering vorm te geven.

Wij werken volgens deze eenvoudige principes:

  • Geïnspireerde leiders ontsluiten potentieel en wakkeren prestaties aan?
  • Ontwikkeling is cruciaal op elk niveau
  • Betere dagelijkse gesprekken creëren een blijvende impact
  • Eenvoudige lessen blijven hangen
  • Leidinggeven vanuit het hart bevordert vertrouwen
  • Waardengedreven leiderschap zorgt voor meer werkplezier

Op basis van deze eenvoudige principes ontwikkelt Blanchard inspirerende en empathische leiders die zijn uitgerust met vaardigheden die noodzakelijk zijn om mensen en organisaties te helpen hun potentieel te benutten.

Onze flexibiliteit

Innovatieve leervormen en passende ondersteuning voor iedere organisatievraag.
De verschillende leervormen van Blanchard helpen leiders te leren op die manier die het beste bij hen en de organisatie past. Zo bieden we face-to-face trainingen aan, maar ook virtueel en online trainingen. Tevens bieden we coaching en assessments aan en nog tal van praktische en moderne hulpmiddelen en handvatten. Wat jouw voorkeur ook is, we helpen iedereen in jouw organisatie door de mogelijkheid te bieden hun leiderschapsontwikkeling aan te pakken op de manier die het beste voor hen werkt.

Bij Blanchard begrijpen we het belang van het omringen van geweldige inhoud met ondersteunende diensten. Dit helpt medewerkers betrokken te blijven bij hun learning journeys en leiderschapsideeën en concepten te onthouden en toe te passen.

We bieden onder andere de volgende ondersteunende diensten:

Onze partners

Blanchard is wereldwijd de vertrouwde partner van duizenden vooraanstaande organisaties.

We richten ons op het verbeteren van trainingen voor leidinggevenden, waardoor miljoenen mensen effectieve en betrouwbare leiders worden. Onze leiderschapsconcepten en leerervaringen zijn met succes ingezet in alle industrieën en in meer dan 30 talen wereldwijd. Maar we leunen niet achterover. We behouden onze obsessie voor leiderschapsontwikkeling en blijven gefocust op innovatie. Zo blijven we vooroplopen.