Wees gekwalificeerd om SLII® te leveren via ons leertraject voor trainingen voor trainers

SLII ® is ’s werelds meest onderwezen leiderschapsmodel. Via SLII leren leiders de juiste leiderschapsstijl te gebruiken als reactie op de behoeften van anderen in elke situatie, wat resulteert in verbeterde prestaties, werkpassie en vertrouwen.

Ons leerontwerp – The SLII Experience™ – maakt gebruik van baanbrekende technieken die leerlingen diep en effectief onderdompelen in SLII. Het is een bekroond en dynamisch ontwerp en u kunt leren hoe u dit kunt faciliteren. Het Training for Trainers (T4T)-programma bereidt toekomstige beoefenaars grondig voor, zodat ze zich zelfverzekerd, gemotiveerd en voorbereid voelen om de SLII Experience in hun organisaties uit te rollen. Sessies zijn beschikbaar in interactieve virtuele formaten en persoonlijk op locaties over de hele wereld.

Bekijk sessieoverzichten

Programmadetails

De training omvat alles wat u nodig heeft om met uw SLII-implementatie te beginnen: de SLII Facilitatiegids en PowerPoint® presentatie met videolinks voor virtuele, face-to-face en gemengde levering, evenals de SLII Participant Kit, Poster, Flashcards, Game, Match/Mismatch-tipkaarten, Speed ​​Matching-kaarten en Playbook.

boek icoon

Voorwaarde

Je moet de SLII Experience workshop binnen 12 maanden voorafgaand aan deelname aan de Training voor Trainers voltooien. Raadpleeg het openbare cursusrooster voor de komende data.
groep mensen icoon

Publiek

Onze cursus Training voor trainers is bedoeld voor leerprofessionals, trainers, facilitators, coaches en andere beoefenaars die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, begeleiden en coachen van anderen.
prijskaartje icoon

Prijzen

De prijzen variëren per locatie. Virtuele en persoonlijke sessies in de VS, Canada en het VK zijn:

$3.895 – $4.295 USD | $ 5.100 – $ 5.600 CAD

£ 3.450 GBP | € 3.800,-

Prijzen voor andere landen zijn beschikbaar door informatie over een specifieke sessie op te vragen bij ons Blanchard Partner Network.

bullseye-pictogram

Doelstellingen

  • Ontwikkel een diep begrip van de SLII-concepten en vaardigheden
  • Begrijp de belangrijkste lessen en transformaties die deelnemers nodig hebben om situationele leiders te worden
  • Leer hoe u de facilitatorgids en ander materiaal kunt gebruiken om de leerervaring van de deelnemers te verbeteren
  • Bepaal waar u toegang heeft tot ontwerpen en materialen voor virtuele, face-to-face en gemengde leveringen
  • Ontdek hoe u casestudy’s, interactieve games, instrumenten en video’s kunt gebruiken om de training voor deelnemers tot leven te laten komen
  • Word effectief in het stellen van SMART-doelen en leer hoe u deze kunt koppelen
  • Leer uw deelnemers hoe ze SMART-doelen kunnen stellen en leerzame feedback kunnen geven op de doelen die ze stellen

Interesse om tegelijkertijd uw SLII Cursus + Training voor Trainers te volgen? Zie beschikbare data.

Registreer nu