Waarom Blanchard

Blanchard International is onderdeel van de Ken Blanchard Companies.

De Ken Blanchard Companies is wereldwijd leider op het gebied van state-of-the-art interventies aangaande leiderschapsontwikkeling en serviceverbetering.
Wij helpen bedrijven hun performance, productiviteit en resultaten te verbeteren.

De Ken Blanchard Companies is opgericht met drie simpele doelen:

1. Maak een verschil in levens van mensen
2. Stuur op menselijke waarde en effectiviteit op de werkvloer
3. Creëer top organisaties

Nu, bijna 25 jaar later, zijn onze concepten en processen vertaald in meer dan 18 talen en met veel succes geïmplementeerd in diverse organisaties over de hele wereld. Wij geloven dat de reden hiervan is dat onze concepten mensen raken -ze zijn logisch- en dat ze écht werken.

Ons doel vandaag de dag blijft hetzelfde als het altijd al was:

Het naar buiten brengen van de potentie en kracht van mens en organisatie door geïnspireerd leiderschap en goede performance managementtools.

Om te kunnen innoveren en groeien in de huidige concurrerende maatschappij, moeten organisaties continu hun mensen en hun zaken stimuleren door een werkomgeving te scheppen waarin medewerkers en productiviteit voorspoedig groeien. Deze stimulerende organisatie heeft een duidelijke visie nodig, die mensen voedt om te blijven ontwikkelen en resultaten te blijven behalen gedurende een langer periode door coaching, beloning en erkenning.

In deze huidige maatschappij is het niet voldoende dat leiders anderen goed leiding geven, maar het is ook nodig dat zij zichzelf, hun teams en hun organisatie leiden, om zo optimaal te sturen op performance en productiviteit.
Om de kracht en potentie van mensen in een organisatie op te laten bloeien en te transformeren moeten alle vier de gebieden van leiderschap – jezelf, één-op-één, teams en organisatie – evenveel aandacht krijgen.