Courageous Inclusion™

Een werkplek creëren waar iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt

Blanchard gelooft dat iedereen een werkomgeving verdient waar ze echt zichzelf kunnen zijn. Maar het bereiken van echte diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie (DEI) is niet eenvoudig. Leiders hebben een plan en de juiste vaardigheden nodig om het uit te voeren.

Gebaseerd op het bewezen ontwikkelingscontinuüm in het boek van Jennifer Brown, How to Be an Inclusive Leader, cultiveert Courageous Inclusion een mentaliteit die diversiteit en inclusie bevordert. De cursus leert deelnemers hoe ze meer kennis en actieve pleitbezorgers van inclusie op hun werkplek kunnen worden.

Maak een stappenplan om een ​​meer inclusieve werkplek te worden

We begrijpen hoe belangrijk het is om uw mensen een manier te bieden om zich zelfverzekerd en veilig uit te spreken en DEI-kwesties aan de orde te stellen. Het Courageous Inclusion -programma van Blanchard kan daarbij helpen. 

Courageous Inclusion leert uw mensen een mentaliteit die diversiteit en inclusie bevordert, en biedt vervolgens een bewezen proces om hen te helpen meer kennis op te doen en actieve voorstanders van inclusie op hun werkplek te worden. 

Uw mensen zullen begrijpen hoe ze zichzelf kunnen diagnosticeren op het ontwikkelingscontinuüm en welke acties ze moeten ondernemen om naar hogere inclusieniveaus te gaan. 

Deze routekaartbenadering maakt Courageous Inclusion uniek krachtig voor het vergroten van inclusiviteit in uw cultuur en het creëren van een werkplek waar iedereen zich thuis voelt.

1-daagse training met trainer

Courageous Inclusion is een eendaagse, persoonlijke sessie die een mentaliteit cultiveert die diversiteit en inclusie bevordert door middel van een meeslepende en boeiende leerervaring.

Voorwerk: LANCERING —Deelnemers bereiden zich voor op de leerervaring van het cohort door een aantal pre-sessie opdrachten uit te voeren.

Welkom: LEREN & PRAKTIJKEN — Verwelkomt deelnemers en bepaalt de context voor de leerervaring.

Courageous Inclusion Mindset & Model —Presenteert de drie componenten van de Courageous Inclusion mindset en beschrijft het model. Nodigt deelnemers uit om hun podium te identificeren voor het inclusieprobleem waarop ze zich concentreren.

Fase 1: Niet op de hoogte – Onderzoekt obstakels om te weten dat je niet op de hoogte bent en introduceert onbewuste vooringenomenheid als basis.

Fase 2: Bewust – Onderzoekt privileges als een belangrijke factor om zichzelf te begrijpen om meer inclusief te zijn. Tijd voor reflectie en discussie in kleine groepen.

Fase 3: Actief – Onderzoekt verschillende aspecten van actief zijn, inclusief risico’s. Geeft deelnemers tijd om na te denken en te discussiëren in kleine groepen.

Fase 4: Advocate — Beoordeelt de kenmerken van Advocate. Presenteert iemands ervaring als pleitbezorger voor zichzelf en anderen.

Courageous Inclusion Journey and Action Plan —Nodigt deelnemers uit om hun eigen reis voor te stellen en te bespreken. Introduceert en legt het actieplan voor moedige inclusie uit en biedt indien nodig coaching.

Afronden en toepassen —Deelnemers bekijken de belangrijkste lessen en maken kennis met APPLY-bronnen om hun reis voort te zetten.

Virtuele training met trainer

Dit ontwerp omvat twee virtuele sessies van 3 uur om managers en individuele bijdragers te inspireren om meer inclusief te worden door hun mentaliteit te veranderen om hun perspectief uit te dagen, verschillen te omarmen en eerlijkheid voor iedereen te waarderen. Leerlingen verwerven de vaardigheden om een ​​omgeving te helpen creëren waarin collega’s zich gewaardeerd en verbonden voelen, waardoor de effectiviteit van mensen en teams wordt vergroot en de prestaties van de organisatie worden verbeterd. 

Voorwerk: LAUNCH — Boeiende opdrachten om het leren te versnellen en hen te helpen de inhoud te internaliseren om hun denken voorafgaand aan de les te kaderen. Dit stelt hen in staat om het geleerde van deze cursus onmiddellijk toe te passen op echte uitdagingen.  

Sessie 1: UNAWARE — Herziet de kenmerken van niet-bewust zijn. Onderzoekt obstakels om te weten dat je niet op de hoogte bent en introduceert onbewuste vooringenomenheid als basis van niet op de hoogte zijn. Bespreekt de kenmerken van Bewust zijn. Onderzoekt privileges als een belangrijke factor om zichzelf te begrijpen om inclusiever te worden. Geeft deelnemers de tijd om na te denken en vervolgens in kleine groepen te discussiëren. 

Sessie 2: ACTIEF — Bespreekt de kenmerken van actief zijn. Onderzoekt verschillende aspecten van actief zijn, inclusief risico’s. Geeft deelnemers de tijd om na te denken en vervolgens in kleine groepen te discussiëren. Beoordeelt de kenmerken van Advocate. Presenteert iemands ervaring als pleitbezorger voor zichzelf en anderen. 

Na het werk: TOEPASSEN — Bevat het werkblad Actieplan en het beknopte referentieboekje om deelnemers te ondersteunen bij het omarmen van Moedige Inclusie op het werk.

Online overzicht 

Courageous Inclusion is een online overzicht van 35 minuten in eigen tempo met debriefervaring of als onderdeel van een leertraject. Het leert de kerninhoud, gevolgd door een gefaciliteerde sessie van een uur om het leren te bespreken en te verdiepen. 

  • Micro-activiteiten: Georganiseerd in hapklare stukjes, variërend van één tot vijf minuten 
  • Interactieve oefeningen: leuke, boeiende activiteiten omvatten video’s, zelfonderzoeken en reflectieve interacties, evenals een downloadbare referentie. 
  • Door managers geleide debriefingen: optionele door managers geleide debriefingen maken samenwerking en discussie mogelijk voor een gemengde leerervaring. 

Gebaseerd op een bewezen ontwikkelingstraject voor inclusiviteit op de werkplek

We werkten samen et diversiteits- en inclusie-expert Jennifer Brown om Courageous Inclusion te creëren op basis van het bewezen ontwikkelingscontinuum in haar boek How to Be an Inclusive Leader.

Op basis van jarenlang werk met veel toonaangevende organisaties, laat Jennifer Brow zien wat leidinggevenden op elk niveau kunnen doen om echte verandering teweeg te brengen. Ze leidt lezers door ht Inclusive Leader Continuum, een reeks van vier ontwikkelingsfasen: Onbewust, Bewust, Actief en Pleitbezorger.

Het is tijd om DEI te verplaatsen van een zakelijke prioriteit naar een realiteit op de werkplek

93% van de leiders was het ermee eens dat diversiteit en inclusie een topprioriteit is, maar slechts 34% van de leiders vond dat dit een sterk punt is op hun werkplek. 1

1. Harvard Business Review,  5 strategieën om D&I in uw organisatie te integreren.


Creëer een cultuur van moedige inclusie

Er is meer voor nodig dan alleen bewustmaking en het vertrouwd maken van mensen met DEI-terminologie om een ​​blijvende cultuurverandering mogelijk te maken. Geef uw mensen het vertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​inclusieve, gastvrije werkomgeving te creëren die mensen aanmoedigt om zichzelf volledig op het werk te zetten. 

Breid inclusie uit op de werkplek

Deelnemers leren de voordelen van inclusie en een kader voor voortdurende vooruitgang naar een meer inclusieve omgeving.

Verbeter saamhorigheid en betrokkenheid

Werknemers zullen zich meer welkom voelen en in staat zijn om hun authentieke zelf naar de werkplek te brengen.

Verhoog de teameffectiviteit

Mensen zijn creatiever, gedrevener, productiever, vergevingsgezinder en collaboratiever als ze zich welkom en gewaardeerd voelen.

Behoud je talent

Werknemers voelen zich meer aangetrokken tot een werkplek die blijk geeft van diversiteit en inclusie en waar mensen goed worden behandeld.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we uw leiders kunnen helpen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om effectiever te communiceren.

Neem contact op

Kom meer te weten