SLII®. Geïnspireerde leiders aandrijven™

Creëer succes met een situationele benadering van leiderschap

SLII ® , het meest gebruikte leiderschapstrainingsprogramma ter wereld, leert leiders hoe ze zinvolle verbindingen met collega’s kunnen opbouwen die een exponentiële impact creëren. Wanneer dit gebeurt, zijn werknemers productiever en betrokkener. En hun organisaties blinken uit.

SLII is veel meer dan een krachtig trainingsprogramma voor leiderschap. Het levert een uitzonderlijke ROI op in de hele onderneming.

Bewezen, beproefd leiderschapsmodel

SLII is een gemakkelijk te begrijpen, praktisch raamwerk waarmee uw managers het ontwikkelingsniveau van een medewerker voor een taak kunnen diagnosticeren: D1 – Enthousiaste beginner; D2 – gedesillusioneerde leerling; D3 – Capabele, maar voorzichtige bijdrager; en D4 – Zelfredzame presteerder. Managers gebruiken vervolgens de juiste directieve en ondersteunende gedragingen om hen te helpen slagen: S1 – Leidinggeven; S2 – Coachen; S3 – Ondersteunend; en S4 – Delegeren.

Ons bekroonde leerontwerp, The SLII Experience™, bevat het nieuwste onderzoek en de nieuwste ontwerptheorie van Blanchard. Dit creëert een leerervaring die een snelle beheersing van de methodologie mogelijk maakt en stelt managers in staat om hun directe ondergeschikten te helpen naar nieuwe professionele hoogten te stijgen.

2-daagse cursus onder leiding van een instructeur

De SLII persoonlijke ervaring is een 2-daags, 8 uur per dag curriculum dat een vierdelig leertraject gebruikt om ervoor te zorgen dat deelnemers de inhoud onder de knie krijgen en situationele leiders worden. De live persoonlijke training biedt de meest volledige inhoud en de rijkste mogelijkheden om nieuw gedrag te oefenen.

LANCERING — Boeiende voorbereidende opdrachten, inclusief een beoordeling, versnellen het leerproces en helpen de deelnemers de inhoud te internaliseren om hun denkwijze voorafgaand aan de les te kaderen.

LEREN —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel leiding te geven en bieden mogelijkheden voor directe interactie met deelnemers. (Zeven uur inclusief lunchpauze van 45 minuten)

PRAKTIJK — Leiders ontwikkelen hun nieuwe vaardigheden en oefenen hun SLII-vocabulaire in activiteiten op basis van persoonlijke werkuitdagingen. Ze leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen matchen en oefenen SLII-gesprekken. (Negen uur inclusief lunchpauze van 45 minuten)

TOEPASSEN —Tools en bronnen die toegankelijk zijn na de sessies om deelnemers te helpen hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.

1-daagse cursus onder leiding van een instructeur

De SLII persoonlijke eendaagse ervaring is een acht uur durend, meer gecomprimeerd curriculum met hetzelfde vierdelige leertraject.

LANCERING —Deelnemers voltooien boeiende prework-opdrachten, inclusief een beoordeling, om het leren te versnellen en hun denken af ​​te stemmen op echte uitdagingen.

LEREN —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel leiding te geven.

PRAKTIJK —Activiteiten gebaseerd op persoonlijke werkuitdagingen ontwikkelen nieuwe vaardigheden.

TOEPASSEN —Tools en bronnen die toegankelijk zijn na de sessies om deelnemers te helpen hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.

Virtuele cursus onder leiding van een instructeur

De SLII Virtual-cursus bestaat uit vijf live, door een instructeur geleide virtuele sessies* van twee uur, verspreid over meerdere dagen. De virtuele sessies bieden leerlingen een boeiende ervaring met instructie, groepsactiviteiten en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te oefenen.

  • LANCERING —Deelnemers kaderen hun denken voorafgaand aan de les met voorbereidende opdrachten en een beoordeling.
  • LEREN (Sessies 1 & 2) —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel te leiden.
  • OEFENING (Sessies 3, 4 & 5) —Leiders ontwikkelen en oefenen hun SLII-vocabulaire in activiteiten op basis van persoonlijke werkuitdagingen.
  • TOEPASSEN —Tools en bronnen die beschikbaar zijn om hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.
  • *Een verkorte optie met drie sessies van 90 minuten is ook beschikbaar.

Gezamenlijke online cursus

Een mix van asynchroon leren en live wekelijkse sessies onder leiding van Blanchard deskundige facilitators en moderators, de SLII ® Collaborative Online Experiences stellen deelnemers in staat om te leren van hun collega’s en vaardigheden te oefenen in een veilige omgeving. Cohort-gebaseerde lessen vinden plaats gedurende 5 weken en combineren zelfgestuurd leren op een geavanceerd platform dat interactiviteit inspireert met discussies, oefeningen, reflectie en offline opdrachten. Registratie is nu geopend voor de SLII Collaborative Online Course die in september van start gaat .

Online programma

SLII Online is een on-demand cursus in eigen tempo die managers kennis laat maken met de kernconcepten van SLII en conceptuele praktijk biedt; optionele debriefs kunnen worden toegevoegd voor extra oefening. Het SLII Online-programma is een online cursus van drie uur die wordt gegeven in hapklare modules van één tot twintig minuten, met optionele nabesprekingen die samenwerking en discussie mogelijk maken voor een gemengde leerervaring. Inclusief interactieve oefeningen: leuke, boeiende activiteiten omvatten video’s, games, verhalen, casestudy’s en online discussies.

Online overzicht

SLII-overzicht is een on-demand cursus in eigen tempo die inzicht geeft in SLII en kerncontentvideo’s en de belangrijkste ideeën bevat. Dit online overzicht van 35 minuten biedt blootstelling aan de belangrijkste concepten van SLII. Bevat boeiende micro-leeractiviteiten, video’s, games en werkbladen.

SLII ® Challenge-simulatie

Een meeslepende, op simulatie gerichte ervaring op Advantexe, ontworpen om het SLII-framework te versterken, te oefenen en toe te passen. Deelnemers volgen een reeks gesimuleerde gesprekken, waarbij ze in elke situatie de beste reactie kiezen. Scenario’s worden gescoord op basis van het gedefinieerde best practice-gedrag voor dat specifieke scenario; leerlingen krijgen zowel kwalitatieve als kwantitatieve feedback om de gevolgen van hun keuzes te illustreren.

Digitale activa

Daarnaast zijn onze Digital Assets micro-learning video’s, interacties en tools die doorbladerbare tips en stukjes kennis bieden voor just-in-time hulp.

Digital Assets omvatten flexibele micro-activiteiten – video’s, interacties en werkbladen – waar leiders toegang toe hebben op momenten dat ze dat nodig hebben om doorlopend leren, prestatieondersteuning, versterking en aangepaste leertrajecten te ondersteunen.

SLII®-app

De SLII-app is een go-to-referentietool die leiders helpt het SLII-model toe te passen op situaties in de echte wereld. De app kan op kritieke momenten worden gebruikt, waardoor managers snel een diagnose kunnen stellen van de leiderschapsbehoeften van een medewerker voor een specifieke taak.Vervolgens biedt het de bijbehorende gespreksgidsen om managers snel voor te bereiden op een productieve discussie.

De SLII-app bevat een tool om het ontwikkelingsniveau van een individu op doelen of taken te diagnosticeren, tips over wat te doen om de principes van SLII te helpen implementeren, en een interactief SLII-model dat de belangrijkste kenmerken van elk ontwikkelingsniveau en bijpassende leiderschapsstijl laat zien.

Kenbot™ voor SLII®

Kenbot voor SLII is een chatbot die leerlingen helpt bij het toepassen en beheersen van de vaardigheden die in SLII worden aangeleerd door middel van gepersonaliseerde gesprekken. De bot biedt just-in-time ondersteuning met snelle antwoorden op veelgestelde vragen en links naar video’s, werkbladen, tools en beoordelingen. Het kan ook herinneringen sturen voor belangrijke taken, zoals één-op-één-gesprekken, en mogelijkheden bieden om inzichten met andere gebruikers te delen

Kenbot voor SLII gebruikt AI om te draaien op elk mobiel apparaat dat sms of tekstberichten ondersteunt. De app is compatibel met Microsoft Teams, Slack, Facebook Messenger, Salesforce, WebChat en andere populaire platforms

SLII ® Training voor Trainers

Ons leerontwerp – The SLII Experience™ – maakt gebruik van baanbrekende technieken die leerlingen diep en effectief onderdompelen in SLII. Ons Training for Trainers-programma bereidt potentiële SLII-trainers grondig voor met een diepgaand begrip van de concepten en vaardigheden van SLII, zodat ze zich zelfverzekerd, gemotiveerd en voorbereid voelen om The SLII Experience in hun organisaties uit te rollen.

Trainers moeten de SLII Experience-cursus voltooien binnen 12 maanden voorafgaand aan het bijwonen van de Training voor Trainers.

Grote leiders bouwen zinvolle verbindingen op

Grote leiders geven hun mensen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. Dat betekent authentieke gesprekken voeren die kracht geven. Zorgen voor hun groei. Hun kampioen zijn. Hun belofte zien.

Situationeel leidinggeven is een dramatische afwijking van managementstijlen uit het verleden. En het is een aanpak die veel betere rendementen oplevert dan andere managementstijlen.


Geef uw leiders de tools om te inspireren en prestaties te versnellen

Het tempo van verandering is tegenwoordig zo ontwrichtend dat visionair leiderschap een vereiste is. Managers hebben een trainingsprogramma voor leiderschap nodig dat hen helpt flexibel te zijn, situationeel leiding te geven en hun mensen in staat te stellen succesvol te zijn.

Onderzoek gedreven

SLII is gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek naar leiderschap en werkpassie, bevat de nieuwste ontwikkelingen in de neurowetenschappen en is meegegroeid met de veranderende werkplek.

Bewezen resultaten

Meer dan 10.000 bedrijven hebben SLII gebruikt om de productiviteit te verbeteren, de omzet te verlagen en de omzet en winst te vergroten.

Creëert inspirerende leiders

SLII voldoet aan de behoefte van de hersenen aan competentie, autonomie en verbondenheid, en creëert een veilige werkplek waar werknemers vrij zijn om problemen op te lossen, te innoveren en samen te werken.

Universeel effectief

SLII werkt wereldwijd voor leiders, ongeacht branche, taal of functie. SLII leert leiders om hun mensen op het juiste moment de juiste richting of ondersteuning te geven.

 


SLII stelt leiders in staat diepere relaties op te bouwen

Met meer geïnspireerde leiders zullen het moreel en de betrokkenheid verbeteren, zullen teamleden zich gesteund voelen, zullen werknemers creatievere probleemoplossers worden en zal de bedrijfsproductiviteit toenemen.

Versnel de ontwikkeling

SLII helpt managers de ontwikkeling van hun directe ondergeschikten te versnellen, van enthousiaste beginners tot zelfredzame presteerders.

Spreek een gemeenschappelijke taal

Wanneer managers en teamleden dezelfde taal spreken, vervagen misverstanden, micromanaging en frustratie.

Verbeter de retentie

Leiders die hun stijl afstemmen op de behoeften van hun mensen, verbeteren het moreel, de toewijding en de betrokkenheid. Wie zou zo’n baan verlaten?

Ontgrendel creativiteit

Onderzoek toont aan dat werknemers die zich gesteund voelen door hun manager veel meer betrokken zijn – en dat is de basis van innovatie.

Succesverhaal van de klant

LANDBOUW COÖPERATIE

Meten van de effectiviteit van SLII

Ontdek hoe Land O’ Lakes de communicatie en prestaties van zijn verkoopteam verbeterde met leiderschapsontwikkeling

Klaar om te beginnen?

SLII® kan face-to-face, virtueel, online of als een combinatie van leermodaliteiten worden geleverd. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u SLII kunt gebruiken om uw leiders in staat te stellen zinvolle verbindingen op te bouwen die een exponentiële impact genereren.

Neem contact op

Kom meer te weten