BLOG

23 januari 2023
Is ‘SLII’ nog wel het antwoord op de leiderschapsuitdagingen van deze tijd….?

Iedere L&D en/of HR-professional houdt zich o.a. bezig met de vraag hoe zij, anno 2023, hun leidinggevenden kunnen ondersteunen met een effectief leiderschapsprogramma. De vaardigheden en een specifieke mind-set moeten aansluiten bij de actuele uitdagingen waar leidinggevenden tegenwoordig voor staan. Uitdagingen zoals: meerdere generaties in één team, productiviteit en betrokkenheid van medewerkers, leidinggeven op afstand, de medewerker helpen met zijn/haar ontwikkeling richting de toekomst. De medewerker van tegenwoordig heeft immers vaak een duidelijk persoonlijk doel, een duidelijk ‘waarom’ als het gaat om de functie die hij/zij bekleedt bij de door hem/haar gekozen organisatie.

28 oktober 2021
Hoe sterk ben jij als virtueel leidinggevende?

Werd jij op kantoor als een sterke leider gezien? Werken in de nieuwe realiteit kan er voor zorgen dat dit verleden tijd is.

laptop
2 september 2020
Hoe Zelfleiderschap jou kan helpen in de nieuwe realiteit

Onderzoek toont aan dat de risicogroep voor burn-out met meer dan 200% gestegen is in het afgelopen jaar. Welke rol speelt jouw zelfsturend vermogen hierin, en hoe kan je deze optimaliseren? 

17 juli 2020
Blanchard Nederland en Leger des Heils sluiten partnership

Onlangs heeft Blanchard Nederland een partnership gesloten met het Leger des Heils. Robert van den Bergh (dir. Blanchard Nederland): “Juist in deze periode van onzekerheid willen wij een partner zijn voor onze klanten. Niet alleen profit organisaties helpen d.m.v. onze trainingen maar ook de maatschappij door goede doelen te ondersteunen zoals het Leger des Heils. Samen kunnen we een positief verschil maken in Nederland!

Trustpilot