Leadership Point of View

Definieer een leiderschapsvisie die jouw mensen inspireert

Leidinggevenden van vandaag balanceren relaties en resultaten onder grote druk en nemen elke dag moeilijke beslissingen. Wanneer leidinggevenden duidelijk zijn over hun leiderschapswaarden en -principes, kunnen ze gemakkelijker moeilijke compromissen sluiten en hun mensen opzettelijk en authentiek leiden. En wanneer leiders hun waarden en drijfveren delen met hun mensen, inspireren ze betrokkenheid, vertrouwen en respect.  

Blanchard’s Leadership Point of View is een meeslepende ervaring die leiders helpt hun waarden te ontdekken, hun leiderschapsverhalen te schrijven en vertrouwensrelaties met hun mensen op te bouwen.

De beste leiders weten waar ze voor staan ​​– en hoe ze dat met anderen kunnen delen

Leadership Point of View (LPOV  ) neemt leiders mee op een reis van zelfontdekking. Onderweg identificeren ze vormende ervaringen die vorm hebben gegeven aan hoe ze leiden. Blanchard-coaches en leerpartners helpen hen bij het schrijven van een boeiend verhaal dat van deze cruciale gebeurtenissen een leiderschapsverhaal maakt. Leiders delen vervolgens hun reis met hun collega’s en teamleden. 

Het delen van een LPOV is een zeer persoonlijke ervaring die de harten van luisteraars verovert. Mensen krijgen een nieuw perspectief op hun leider, een beter begrip van de motivaties van hun leider en een hernieuwde toewijding aan het werk.  

Training met trainer van een halve dag

De persoonlijke ervaring van Leadership Point of View bestaat uit twee sessies van een halve dag, idealiter met een tussenpoos van twee tot vijf dagen, gevolgd door een coachinggesprek met collega’s en facilitatoren. Gebruik dit leveringsproces om een ​​groep leiders binnen een organisatie te coachen om hun eigen LPOV te creëren en feedback te krijgen van hun facilitator en collega’s voordat ze deze delen met hun manager en werkgroep. 

Voorwerk: LANCERING — Boeiende voorbereidende opdrachten die de belangrijkste LPOV-concepten uitleggen ter voorbereiding op de leerervaring van het cohort.     

Dag 1: LEREN en PRAKTIJKEN — Schetst het doel en de waarde van een leiderschapsstandpunt. Deelnemers ervaren een LPOV-presentatie van een senior leider. Vervolgens ondernemen ze stappen om een ​​LPOV te maken door belangrijke mensen en gebeurtenissen te verkennen. Deelnemers reflecteren op en identificeren hun verwachtingen voor zichzelf en anderen, en werken vervolgens samen met een partner om manieren te bepalen om elke waarde in actie te demonstreren door levensverhalen te delen met een leerpartner.  

Dag 2: LEREN en PRAKTIJKEN — Deelnemers onderzoeken wat duidelijk is geworden door hun LPOV te maken. Deelnemers delen een conceptpresentatie en krijgen feedback en intercollegiale coaching in triadegroepen. De dag eindigt met tips om hun geschreven LPOV af te ronden en te delen met anderen.   

Na het werk: Triad Coaching Call — Verplicht vervolggesprek met, idealiter, drie collega’s en de LPOV-facilitator/coach, gehouden twee tot drie weken na de cohortsessies, waardoor elke deelnemer de kans krijgt om zijn Leadership Point of View-presentatie te oefenen en feedback krijgen van de peergroep.

Virtuele cursus onder leiding van een instructeur

De live virtuele cursus van LPOV is een gefaciliteerde leerervaring van drie sessies van 2 uur, gevolgd door een coachinggesprek met collega’s en facilitators. 

Voorwerk: LANCERING — Boeiende voorwerkopdrachten waarin de belangrijkste LPOV-concepten worden uitgelegd

Sessie 1:

  • Leiderschap Point of View-presentatie  – schetst het doel van LPOV. Laat deelnemers een LPOV-presentatie ervaren die wordt gegeven door een senior leider. 
  • Sleutelmensen en gebeurtenissen  — Biedt een eerste verkenning van sleutelmensen en gebeurtenissen door een tijdlijn van het levensverhaal te delen met een leerpartner en hun verhaal te schetsen.  
  • Waarden  – Begeleidt deelnemers bij het identificeren van waarden en descriptoren.  

Sessie 2 

  • Sleutelmensen en gebeurtenissen  — Stelt deelnemers in staat om hun verhaal over belangrijke mensen en gebeurtenissen te delen en vervolgens feedback te ontvangen van een leerpartner.  
  • Waarden — Geeft een samenvatting van het werk dat deelnemers hebben gedaan aan hun waarden. Legt de verbinding van belangrijke mensen en belangrijke gebeurtenissen met leiderschapswaarden. 
  • Verwachtingen voor zichzelf en anderen – Onderzoekt gezichtslijnverbindingen tussen belangrijke mensen en gebeurtenissen, waarden en verwachtingen voor zichzelf en anderen.  
  • Leiderschap Point of View-presentatie  — Biedt deelnemers de mogelijkheid om een ​​LPOV-presentatie te ervaren die wordt gegeven door een senior leider. 

Sessie 3: Deel een conceptpresentatie van hun leiderschapsstandpunt. Ontvang tips voor het afronden van hun schriftelijke leiderschapsstandpunt.  

Na het werk : Triad Coaching Call 

Individuele coaching ervaring 

LPOV kan worden geleverd als een een-op-een coachingproces dat een oriëntatiegesprek (persoonlijk of virtueel) omvat, gevolgd door minimaal vier een-op-een coachingsessies, gepland gedurende drie tot zes weken. Het coacht een manager op senior niveau, een-op-een, om hun LPOV te creëren ter voorbereiding op hen om het als een demonstratie te presenteren aan een groep leiders van hun organisatie die een cohort-leerervaring bijwonen.  

Dit formaat is ideaal voor professionals in zeer zichtbare rollen of die een voorbeeld willen stellen dat collega’s kunnen volgen.

Als je meer flexibiliteit nodig hebt, is onze Learning Journey Experience een online leertraject van zes weken met twee live virtuele sessies, individuele leeractiviteiten, discussielijnen, persoonlijke reflectie en samengestelde artikelen. Omdat de Learning Journey een meer schaalbare, lichtgewicht oplossing is die geen coaching of coachinggesprekken met collega’s en facilitators omvat, is kwalificatie niet vereist. 

Reiservaring leren 

Week 1: Aan de slag  — Ontdek drie componenten van een LPOV, ontdek de waarde van het delen van een LPOV en denk na over belangrijke mensen en gebeurtenissen en hoe deze iemands waarden vormden 

Week 2: Key People and Events  — Maak contact met een cohort in een live virtuele sessie, reflecteer op en deel Key People en Events, en verken en definieer waarden 

Week 3: Waarden  — Denk na over en schrijf een concept van hun verhaal over belangrijke personen en gebeurtenissen, reflecteer over en schrijf een concept van hun verhaal over waarden en ga door met het verdiepen van hun begrip van de waarde van dit werk 

Week 4: Verwachtingen voor zichzelf en anderen  – verduidelijk verwachtingen voor zichzelf en anderen, ontwikkel een solide schets van hun volledige LPOV 

Week 5: Feedback krijgen  – Maak contact met hun cohort in een live virtuele sessie om feedback over hun LPOV te delen en te krijgen, anderen feedback en coaching te geven over hun LPOV’s en de volgende stappen te identificeren 

Week 6: Delen met anderen  — Verfijn en presenteer uw LPOV aan uw manager en team, en denk na over wat u hebt bereikt en hoe u denkt over het vormgeven van uw leiderschapsstandpunt 

Mensen willen in contact komen met hun managers en begrijpen hoe succes eruitziet

45% van de werknemers zegt dat hun directe baas het meest stressvolle aspect van hun baan is. 1 En 50% van de medewerkers weet niet wat er van hen verwacht wordt. 2

1. The McKinsey Quarterly, The boss factor: De wereld verbeteren door relaties op de werkvloer.(Opent in een nieuw venster)

2. Fast Company,  ik heb met 5000 mensen gesproken en dit zijn de echte redenen waarom ze stoppen.


Stimuleer uw personeel met leiders die hun leiderschapsverhalen kunnen definiëren en delen

Het creëren van een leiderschapsstandpunt helpt leiders om meer inspirerend en authentiek, zelfbewust en eerlijk, kwetsbaar en waardengedreven te worden. En wanneer mensen de motivaties van hun leider begrijpen, voelen ze zich meer verbonden en bereid om hun volledige creativiteit en productiviteit aan het werk te zetten.

Elimineer misverstanden

Versnel het begrip van de waarden en verwachtingen van leiders.

Verbeter relaties

Help leiders authentieker en toegankelijker te worden.

Loyaliteit bevorderen

Creëer leiders die effectiever, verbonden en ondersteunend zijn.

Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we uw leiders kunnen helpen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om hun leiderschapsperspectieven te ontwikkelen en te delen.

Contact opnemen

Kom meer te weten