Coaching Essentials

Achter elke geweldige medewerker staat een geweldige coach

Veel leidinggevenden begrijpen niet hoe essentieel coaching is voor de groei en prestaties van hun mensen. Ons coachingsprogramma voor leiderschap, Coaching Essentials®, leert uw leidinggevenden hoe zij hun medewerkers effectief kunnen coachen (en dus niet alleen effectief kunnen leidinggeven) om een omgeving van vertrouwen te creëren, de productiviteit te verhogen en betere resultaten te behalen.

Creëer een consistente coachingscultuur

We weten dat u wilt dat uw leidinggevenden zo effectief mogelijk zijn in het ontwikkelen van hun teamleden en onze training Coaching Essentials kan daar bij helpen.

Coaching Essentials is een op vaardigheden gebaseerd praktisch trainingsprogramma dat is ontworpen om de mindset, vaardigheden en processen te leren die uw leidinggevenden nodig hebben om het beste in hun medewerkers naar boven te halen.

Het Coaching Essentials programma sluit aan bij de kerncompetenties voor coaching zoals die zijn gedefinieerd door de International Coaching Federation. De ontwikkeling van het programma werd geleid door Blanchards Master Coaches, die al meer dan twintig jaar managers coachen in coachingsvaardigheden.

Met een coachende leiderschapsstijl weten uw leidinggevenden hoe ze hun medewerkers volledig kunnen laten ontwikkelen en worden betere resultaten voor uw organisatie gerealiseerd.

1-daagse classroom training met een trainer

Coaching Essentials is een eendaagse, persoonlijke sessie die managers zal inspireren om over te stappen op een coachingsmentaliteit en coachingsvaardigheden aan te nemen door middel van een meeslepende en boeiende leerervaring.

Voorwerk: LANCERING — Deelnemers bekijken een live-action videoteaser en selecteren vier real-world gesprekken op de werkvloer om in de klas aan te werken

Welkom: LEER & PRAKTIJK — Verwelkomt deelnemers en schetst de waarde van het coachingproces en de vaardigheden om effectievere gesprekken te voeren

NATUURLIJKE TENDENSIES EN DE COACHING-MINDSET — Onderzoekt de gewoonten die we allemaal hebben als we omgaan met directe ondergeschikten en anderen op het werk

WAT COACHING IS — Biedt een diepere verkenning van hoe coaching een bewust proces is waarbij gerichte gesprekken worden gebruikt om een ​​omgeving te creëren die resulteert in versnelde prestaties en ontwikkeling

WAAR COACHING PAST — Informatie over coachingmogelijkheden op de werkvloer

VOORUITGAAN — Introduceert de belangrijkste onderdelen van het coachingproces en benadrukt hoe het coachingproces structuur geeft aan gesprekken

OEFENING COACHINGPROCES — Deelnemers plannen en oefenen het coachingproces met een leerpartner en verkennen de vier essentiële vaardigheden die het coachingproces ondersteunen: luisteren om te leren, vragen om inzicht, uw waarheid vertellen, vertrouwen uiten.

HET COACHINGPROCES EN DE VAARDIGHEDEN KOPPELEN — Laat zien hoe je alle essentiële vaardigheden samenbrengt tijdens het oefenen van het coachingsproces

Lancering: INTO ACTION — Voorbereiding op het plannen en oefenen van een echt coachingsgesprek met behulp van de Coaching Conversation Guide

MIJN COACHING VISIE — Partners debriefen en coachen elkaar over hoe ze zich zullen ontwikkelen als leider met behulp van coaching in hun organisatie

Virtuele training met een trainer

Uw leiders kunnen deelnemen aan drie live virtuele trainingssessies van 2 uur waarin ze de vaardigheden leren om te coachen om hun mensen te ontwikkelen.

Virtuele Sessie 1: LEER 

 • Natuurlijke neigingen
 • Wat Coachen is
 • Coaching Mindsetcheck
 • Het coachingsproces
 • Verder gaan met het coachingsproces
 • Coaching Proces Praktijk

Virtuele Sessie 2: LEREN EN PRAKTIJKEN 

 • Wat betekent het om te luisteren?
 • Essentiële vaardigheid — Luister om te leren
 • Luister naar Leer vaardigheden oefenen
 • Essentiële vaardigheid – informeer naar inzichten
 • Informeer naar Insight Skill Practice

Virtuele Sessie 3: PRAKTIJK

 • Essentiële vaardigheid – Vertel uw waarheid  
 • Vertel je waarheid Vaardigheidsoefeningen  
 • Essentiële vaardigheid — Vertrouwen uiten  
 • Koppeling van het coachingsproces en de vaardigheden  
 • Start met coachen 

Online overzichtsprogramma 

Ons Coaching Essentials-overzicht is een online programma van 35 minuten dat de kernconcepten van het programma overal en altijd leert. 

Deze online versie van Coaching Essentials is ontworpen om leerlingen kennis te laten maken met de kernconcepten van ons coachingsproces in vier stappen voor het creëren van gerichte gesprekken die resulteren in duidelijke afspraken en actie. 

Leerlingen werken zich een weg door de secties, elk met boeiende en interactieve activiteiten. 

Digitale activa  

Coaching Essentials Clicks is een reeks micro-activiteiten voor het toepassen van coachachtig gedrag dat just-in-time leren biedt door middel van krachtige tips en afhaalrestaurants. 

 • De digitale middelen van Coaching Essentials bieden studenten tips voor het behouden van een coachende leiderschapsstijl die just-in-time kan worden gebruikt op momenten van nood of om vaardigheden op te frissen en te versterken na een trainingssessie. 
 • Coaching Essentials Clicks bevat een doorzoekbare afspeellijst met 10 microlearning-activiteiten die elk niet langer dan vijf minuten in beslag nemen 

Coachen is meer dan een aangeboren talent: het is een essentiële managervaardigheid

70% van de mensen die coaching ontvangen, rapporteert verbeterde werkprestaties, relaties en effectievere communicatieve vaardigheden. 86% van de bedrijven meldt dat ze hun investering in coaching hebben terugverdiend. 1

1. Het Instituut voor Coaching. Voordelen van coachen


Coachingvaardigheden voor managers stimuleren de uitmuntendheid van werknemers

 

Door coachingkennis en -vaardigheden te integreren in uw managementtraining, krijgt u zeer effectieve managers die krachtige coachinggesprekken kunnen voeren die verbinding creëren, het vertrouwen vergroten en hun teamleden helpen optimaal te presteren.

Versnel leren en ontwikkelen

Leidinggevenden die coachen, bieden precies de juiste hoeveelheid begeleiding en ondersteuning om hun medewerkers te helpen sneller te groeien en ontwikkelen.

Creëer autonome probleemoplossers

Teamleden krijgen vertrouwen doordat zij worden gecoacht en worden zelfredzame probleemoplossers, wat de hoeksteen is van de agile organisaties van vandaag.

Behoud toptalent

Gecoachte medewerkers zijn meer betrokken, zetten zich meer in en zijn meer geneigd uw organisatie te onderschrijven en bij de organisatie te blijven.

Versterk leidinggevenden

Leidinggevenden die leren coachen, ontwikkelen competente, capabele teamleden die op een dag uw toekomstige leiders zullen worden.

Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we uw leiders kunnen helpen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om hun mensen effectief te coachen.

Vervolg 2 Vervolgpagina