ACHTER ELKE GEWELDIGE MEDEWERKER STAAT EEN GEWELDIGE COACH

DE LEIDINGGEVENDE VS. DE COACH

Veel leidinggevenden begrijpen niet hoe essentieel coaching is voor de groei en prestaties van hun mensen. Ons coachingsprogramma voor leiderschap, Coaching Essentials®, leert uw leidinggevenden hoe zij hun medewerkers effectief kunnen coachen (en dus niet alleen effectief kunnen leidinggeven) om een omgeving van vertrouwen te creëren, de productiviteit te verhogen en betere resultaten te behalen.

Voor organisaties die leidinggevenden effectief trainen in het coachen is het 130% WAARSCHIJNLIJKER DAT ZIJ BETERE BEDRIJFSRESULTATEN REALISEREN. Daarnaast zien zij 39% MEER RESULTATEN BIJ MEDEWERKERS door betrokkenheid, productiviteit en klantenservice.*

WAAROM HEEFT DAN SLECHTS 5% VAN DE ORGANISATIES LEIDINGGEVENDEN DIE GETRAIND ZIJN IN HET COACHEN VAN MEDEWERKERS?

HOE HAALT U HET BESTE IN UW MENSEN NAAR BOVEN?

Wanneer u coachingsvaardigheden in uw managementtraining integreert, zal dat resulteren in zeer effectieve managers die weten hoe zij hun teams moeten coachen om verbinding te maken, het vertrouwen te vergroten en elke persoon optimaal te laten presteren.

Icon 1

VERSNEL LEREN EN ONTWIKKELEN

Leidinggevenden die coachen, bieden precies de juiste hoeveelheid begeleiding en ondersteuning om hun medewerkers te helpen sneller te groeien en ontwikkelen.

Icon 2

CREËER AUTONOME PROBLEEMOPLOSSERS

Teamleden krijgen vertrouwen doordat zij worden gecoacht en worden zelfredzame probleemoplossers, wat de hoeksteen is van de agile organisaties van vandaag.

Icon 3

BEHOUD UW TALENTEN

Gecoachte medewerkers zijn meer betrokken, zetten zich meer in en zijn meer geneigd uw organisatie te onderschrijven en bij de organisatie te blijven.

Icon 4

VERSTERK UW LEIDERS

Leidinggevenden die leren coachen, ontwikkelen competente, capabele teamleden die op een dag uw toekomstige leiders zullen worden.

CREËER EEN CONSISTENTE COACHINGSCULTUUR

We weten dat u wilt dat uw leidinggevenden zo effectief mogelijk zijn in het ontwikkelen van hun teamleden en onze training Coaching Essentials kan daar bij helpen.

Coaching Essentials is een op vaardigheden gebaseerd praktisch trainingsprogramma dat is ontworpen om de mindset, vaardigheden en processen te leren die uw leidinggevenden nodig hebben om het beste in hun medewerkers naar boven te halen.

Het Coaching Essentials programma sluit aan bij de kerncompetenties voor coaching zoals die zijn gedefinieerd door de International Coaching Federation. De ontwikkeling van het programma werd geleid door Blanchards Master Coaches, die al meer dan twintig jaar managers coachen in coachingsvaardigheden.

Met een coachende leiderschapsstijl weten uw leidinggevenden hoe ze hun medewerkers volledig kunnen laten ontwikkelen en worden betere resultaten voor uw organisatie gerealiseerd.

Meer informatie?

Klaar om aan de slag te gaan?

Coaching Essentials zal uw leidinggevenden helpen bij het leren en oefenen van de coachingsvaardigheden die zij nodig hebben om hun medewerkers effectief te helpen ontwikkelen.

* High-Impact Performance Management: Maximizing Performance Coaching, 2011, Bersin & Associates
Trustpilot