ONTWIKKEL UW MEDEWERKERS TOT PROACTIEVE ZELFLEIDERS

BENUT HET POTENTIEEL VAN UW MEDEWERKERS

Welke mensen besteden hun tijd aan het werken met klanten en het runnen van uw bedrijf? Dat zijn uw medewerkers. Zij zijn de stille meerderheid binnen uw organisatie en zonder hun motivatie en toewijding gebeurt er niets. Onze training zelfleiderschap leert mensen de mentaliteit en vaardigheden die ze nodig hebben om mondige, proactieve zelfleiders te worden die controle hebben over hun eigen succes en zich inzetten voor het behalen van resultaten voor uw organisatie.

Het allerbelangrijkste ingrediënt in organisatorisch succes is het proactieve gedrag van medewerkers. 50% van de medewerkers vindt dat zijn/haar werk stagneert. * Een derde doet gewoon zijn/haar werk en niet meer dan dat.**

WAT ZOU UW ORGANISATIE KUNNEN BEREIKEN ALS IEDEREEN EEN ZELFLEIDER WAS?

UW INVESTERING IN ZELFLEIDERS BETAALT ZICH TERUG

Het succes van strategische initiatieven van uw organisatie is afhankelijk van de inzet en de proactieve houding van de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering ervan. Wanneer u medewerkers uitrust met de set vaardigheden en mentaliteit van een zelfleider, ontwikkelt u medewerkers die verantwoordelijk, innovatief en productief zijn.

Icon 1

VERSNEL ONTWIKKELING

Zelfleiders nemen de regie over hun eigen ontwikkeling. Ze vragen om de sturing en ondersteuning die ze nodig hebben.

Icon 2

VERBETER PRESTATIES

Zelfleiders zijn meer betrokken en toegewijd, werken consistent hard en verbeteren de prestaties binnen uw hele organisatie.

Icon 3

VERANTWOORDELIJKHEID

Zelfleiders worden niet verantwoordelijk gehouden, zij houden zichzelf verantwoordelijk voor het bereiken van hun doelen en het succesvol uitvoeren van de initiatieven van uw organisatie.

Icon 4

MEER INNOVATIE

Zelfleiders weten hoe ze belemmerende overtuigingen die hun vermogen om problemen op te lossen, uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te ontwikkelen in de weg zitten kunnen overwinnen.

Hoe ontwikkel je zelfleiders?

We weten hoe belangrijk het is voor het succes van uw organisatie dat iedere medewerker empowered, proactief en toegewijd is aan het behalen van resultaten. Ons trainingsprogramma voor zelfleiderschap leert mensen op alle niveaus van uw organisatie hoe zij zelfleiders kunnen worden die initiatief en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen succes.

De training zelfleiderschap is gebaseerd op het leiderschapsmodel dat wereldwijd het meest onderwezen wordt (SLII®) en integreert het nieuwste onderzoek over de proactieve vaardigheden die medewerkers nodig hebben om effectief te zijn. Teamleden leren een gezamenlijke taal voor het bespreken van hun eigen ontwikkeling en prestaties, waardoor ze effectievere gesprekken kunnen voeren en een relatie met hun leidinggevende hebben die gebaseerd is op vertrouwen en waarin open gecommuniceerd kan worden.

Zelfleiderschap leert uw medewerkers de mindset en vaardigheden die nodig zijn om proactieve “zelfstarters” te worden die weten hoe ze sturing en ondersteuning kunnen krijgen, om feedback vragen en oplossingen aandragen.

Meer informatie

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

Zelfleiderschap zal uw medewerkers helpen de mentaliteit en vaardigheden te ontwikkelen om zelfverantwoordelijke, proactieve zelfleiders te worden die productief en toegewijd zijn en consequent hard werken voor uw organisatie.

*DDI Pulse of the Workforce Survey
**Gallup 2015 Engagement Survey
Trustpilot