Versterken van high-performance teams

Teams slagen er vaak niet in om hun doelen te bereiken vanwege het ontbreken van een gezamenlijk doel, onduidelijke doelen en rollen, een gebrek aan wederzijdse verantwoording en ineffectief leiderschap. Onze training Teamleiderschap leert uw leidinggevenden hoe zij de juiste leiderschapsstijl kunnen toepassen op basis van de ontwikkelingsfase van het team om de communicatie te verbeteren, de productiviteit te verhogen, hogere prestaties te behalen en met succes teaminitiatieven te leiden.

Het kunnen leiden van productieve, effectieve teams is essentieel om de kwaliteiten van teamleden te kunnen benutten, cross-functionele uitdagingen aan te pakken en werk gedaan te krijgen in iedere organisatie.

Teamprestaties optimaliseren

We weten dat u wilt dat uw teams effectief samenwerken in uw hele organisatie en onze training Teamleiderschap kan uw organisatie helpen bij het opzetten van goed presterende teams.

Teamleiderschap is een op vaardigheden gebaseerd, praktisch trainingsprogramma dat is ontworpen om uw teamleiders het proces, de hulpmiddelen en de leiderschapsvaardigheden te geven die ze nodig hebben om teamleden te helpen, de productiviteit te verbeteren en het succes van uw teaminitiatieven te vergroten.

Op basis van jaren van onderzoek dat de aard van goede teams analyseert, leert Teamleiderschap uw leidinggevenden de voorspelbare stadia van teamontwikkeling en de teamleiderschapsstijlen die nodig zijn om hen snel en succesvol vooruit te helpen.

2-daagse classroomtraining met trainer

De cursus Teamleiderschap kan worden gegeven als persoonlijke eendaagse ervaringsontwerpen. De cursus bevat boeiende materialen, video’s en activiteiten die de deelnemers de mentaliteit van teamprestaties, het diagnosticeren van teambehoeften en teamleiderschapsgedrag aanleren.

Voorwerk: LANCERING — Boeiende voorbereidende opdrachten, inclusief een beoordeling, waarin de belangrijkste concepten van teamleiderschap worden uitgelegd  

Dag 1 LEREN — Leer de mentaliteit en vaardigheden van teamleiderschap  

Dag 1 PRAKTIJK — Oefen mindset en vaardigheden door middel van interactieve opdrachten  

Dag 1 Toepassen — Herintroduceert en vat de roadmap voor high-performance teams samen. Introduceert het actieplan 

Na het werk: TOEPASSEN — Bezoek het leerportaal en de toegangstools opnieuw, waaronder het Teams Assessment multi-beoordelaarsrapport, Teams Assessment Interpretation Guide Team en Charter Worksheets. 

Virtuele training met trainer 

De virtuele training Teamleiderschap wordt gegeven in drie sessies van twee uur. De virtuele sessies bieden leerlingen een boeiende ervaring met instructie, groepsactiviteiten en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te oefenen. 

  • Virtuele Sessie 1 bereidt je voor op het leren van de Team Leadership Mindset en Skillset
  • Virtuele sessies 2 en 3 leren de vaardigheden en mentaliteit om de ontwikkelingsfase van hun team te diagnosticeren en te handelen op een manier die bijdraagt ​​aan de prestaties.
  • Deelnemers ontvangen een set online hulpmiddelen om de inhoud onder de knie te krijgen en samen met anderen te gebruiken

We hebben twee online oplossingen – online overzicht teamleiderschap en online overzicht teamvorming en samenwerking – die de kerninhoud van de cursus en de belangrijkste ideeën voor verschillende doelgroepen behandelen.

Online overzicht van teamleiderschap

Online Overzicht is voor teamleiders en richt zich op leiderschapsgedrag. Dit online overzicht van 35 minuten bevat micro-learning video’s, interacties en tools van één tot vijf minuten. Deze inhoud is ideaal voor leerlingen die doorbladerbare tips en stukjes kennis nodig hebben voor just-in-time hulp voor momenten van nood.

Teaming en samenwerking online overzicht

Teaming en Collaboration Online Overzicht is voor de teamleden en richt zich op teaminteracties. Ervaren als een online overzicht van 35 minuten met micro-learning video’s, interacties en tools van één tot vijf minuten. Deze flexibele middelen kunnen worden gebruikt om de inhoud te vernieuwen of te versterken. 

Digitale activa

Reeks microactiviteiten, waaronder video’s, interacties en werkbladen, waartoe leerlingen toegang hebben op momenten dat ze dat nodig hebben ter ondersteuning van doorlopend leren, prestatieondersteuning, versterking en aangepaste leertrajecten.

Teamleiderschap is cruciaal, dus waarom wordt het vaak aan het toeval overgelaten?

71% van de senior managers zei dat vergaderingen onproductief en inefficiënt zijn. 1

Nieuwe managers houden 29% meer vergaderingen dan hun ervaren collega’s. 2

1. Harvard Business Review, Stop de vergadergekte.(Opent in een nieuw venster)
2. Harvard Business Review,  beste manager, u houdt te veel vergaderingen.


Goed presterende teams als concurrentievoordeel

Dankzij goed presterende teams kan jouw organisatie de vele vaardigheden, sterke punten en ervaringen van teamleden bij elkaar brengen om complexe organisatorische problemen op te lossen, sneller te handelen, betere beslissingen te nemen, creatiever te zijn en consistent goede resultaten te behalen.

Verbeter de samenwerking

Goed presterende teams brengen aanvullende vaardigheden, sterke punten en ervaring samen die de capaciteiten van welk afzonderlijk lid overtreffen.

Behaal goede resultaten

Effectieve teams zijn bevoegd en verantwoordelijk – ze voeren consequent strategie uit, voldoen aan doelen en behalen goede resultaten.

Vergroot innovatie

Door samen te werken, delen teamleden hun ideeën, talent en standpunten om creatief problemen op te lossen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Consistent hoge prestaties

Teamleden die onderdeel zijn geweest van een samenwerkend en succesvol team verspreiden de vaardigheden en voordelen van hoge prestaties in uw hele organisatie.

Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we jouw managers kunnen helpen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om teams met hoge prestaties te leiden.

Contact

Kom meer te weten