Effectieve communicatie
en samenwerking

Everything DiSC Workplace®

Everything DiSC Workplace® is een klassikale training en een gepersonaliseerde leerervaring die voor iedereen in de organisatie (ongeacht rol of functie) bijdraagt aan effectievere relaties en samenwerking. Deelnemers leren zichzelf en anderen begrijpen terwijl ze de verschillende prioriteiten, voorkeuren en waarden van andere medewerkers leren waarderen. Met gepersonaliseerde inzichten en praktische tools ontdekken deelnemers hoe ze zich kunnen aanpassen aan de stijl van anderen, wat uiteindelijk de betrokkenheid, samenwerking en de algehele kwaliteit van de werkplek verbetert.

Everything DiSC Workplace profiel

Het Everything DiSC Workplace profiel geeft deelnemers waardevolle concrete inzichten die betrokkenheid stimuleren en inspireren tot effectieve samenwerking. In dit gepersonaliseerde profiel van 20 pagina’s lezen deelnemers meer over de prioriteiten die sturend zijn voor hun gedrag en leren ze wat ze van nature doen en wat juist een uitdaging kan zijn in de interactie met anderen. Daarnaast krijgen ze bruikbare tips om hun interpersoonlijke interacties op de werkvloer te verbeteren.

In het profiel komt het volgende aan bod:
• Je eigen DiSC stijl ontdekken
• De stijlen van anderen begrijpen
• Bouwen aan effectievere relaties
• People Reading en vergelijkingsrapporten (optioneel)

FOLLOW-UP TOOLS


MyEverythingDiSC

Breid de leerervaring uit met het mobielvriendelijke, interactieve leerportaal dat deelnemers onbeperkte toegang geeft tot on-demand inzichten over DiSC en strategieën voor het toepassen van DiSC in echte werksituaties.


Vergelijkingsrapporten

Moedig effectieve samenwerking aan met vergelijkingsrapporten. Elke twee deelnemers kunnen met behulp van vergelijkingsrapporten inzicht krijgen in hun overeenkomsten en verschillen en mogelijke uitdagingen bij het samenwerken. Daarnaast krijgen ze praktische tips voor het verbeteren van hun werkrelatie.


Team View

Dit rapport geeft u een overzicht van een groep deelnemers en hun individuele DiSC-stijlen.


Group Culture Report

Bepaal de DiSC-cultuur van de groep door de voor- en nadelen, de impact op groepsleden en de invloed op de besluitvorming en het nemen van risico’s te onderzoeken. Het Group Culture Report wordt apart verkocht.

Everything DiSC Authorized Partner

Duizenden organisaties over de hele wereld, o.a. Blanchard Nederland, gebruiken DiSC® om hun trainingen, coaching en consultancy te complementeren. De reden is dat DiSC helpt om de communicatie te verbeteren, frustratie en conflict te verminderen en effectieve managers en teams te ontwikkelen. Belemmerende overtuigingen kunnen een obstakel zijn binnen een team. Met meer kennis over het functioneren van de eigen persoon en de anderen binnen je team, kunnen deze overtuigingen aangepast worden en ontstaat er meer begrip voor elkaar. Ofwel: hindernissen worden doorbroken voor effectievere samenwerking en betere prestaties. 

Blanchard Nederland is gelicenseerd vertegenwoordiger van DiSC in Nederland en als officieel partner bieden wij DiSC-trainingen en DiSC-producten aan.

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

Wilt u meer weten over DiSC? Neem contact met ons op via 076-76 76 76 338 of info@blanchardinternational.nl

Trustpilot