Everything DiSC Workplace®

Everything DiSC Workplace® is een klassikale training en een gepersonaliseerde leerervaring die voor iedereen in de organisatie (ongeacht rol of functie) bijdraagt aan effectievere relaties en samenwerking. Deelnemers leren zichzelf en anderen begrijpen terwijl ze de verschillende prioriteiten, voorkeuren en waarden van andere medewerkers leren waarderen. Met gepersonaliseerde inzichten en praktische tools ontdekken deelnemers hoe ze zich kunnen aanpassen aan de stijl van anderen, wat uiteindelijk de betrokkenheid, samenwerking en de algehele kwaliteit van de werkplek verbetert.

Everything DiSC workplace profiel

Het Everything DiSC Workplace profiel geeft deelnemers waardevolle concrete inzichten die betrokkenheid stimuleren en inspireren tot effectieve samenwerking. In dit gepersonaliseerde profiel van 20 pagina’s lezen deelnemers meer over de prioriteiten die sturend zijn voor hun gedrag en leren ze wat ze van nature doen en wat juist een uitdaging kan zijn in de interactie met anderen. Daarnaast krijgen ze bruikbare tips om hun interpersoonlijke interacties op de werkvloer te verbeteren.

In het profiel komt het volgende aan bod:
• Je eigen DiSC stijl ontdekken
• De stijlen van anderen begrijpen
• Bouwen aan effectievere relaties
• People Reading en vergelijkingsrapporten (optioneel)

2-daagse cursus onder leiding van een instructeur

De SLII persoonlijke ervaring is een 2-daags, 8 uur per dag curriculum dat een vierdelig leertraject gebruikt om ervoor te zorgen dat deelnemers de inhoud onder de knie krijgen en situationele leiders worden. De live persoonlijke training biedt de meest volledige inhoud en de rijkste mogelijkheden om nieuw gedrag te oefenen.

LANCERING — Boeiende voorbereidende opdrachten, inclusief een beoordeling, versnellen het leerproces en helpen de deelnemers de inhoud te internaliseren om hun denkwijze voorafgaand aan de les te kaderen.

LEREN —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel leiding te geven en bieden mogelijkheden voor directe interactie met deelnemers. (Zeven uur inclusief lunchpauze van 45 minuten)

PRAKTIJK — Leiders ontwikkelen hun nieuwe vaardigheden en oefenen hun SLII-vocabulaire in activiteiten op basis van persoonlijke werkuitdagingen. Ze leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen matchen en oefenen SLII-gesprekken. (Negen uur inclusief lunchpauze van 45 minuten)

TOEPASSEN —Tools en bronnen die toegankelijk zijn na de sessies om deelnemers te helpen hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.

1-daagse cursus onder leiding van een instructeur

De SLII persoonlijke eendaagse ervaring is een acht uur durend, meer gecomprimeerd curriculum met hetzelfde vierdelige leertraject.

LANCERING —Deelnemers voltooien boeiende prework-opdrachten, inclusief een beoordeling, om het leren te versnellen en hun denken af ​​te stemmen op echte uitdagingen.

LEREN —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel leiding te geven.

PRAKTIJK —Activiteiten gebaseerd op persoonlijke werkuitdagingen ontwikkelen nieuwe vaardigheden.

TOEPASSEN —Tools en bronnen die toegankelijk zijn na de sessies om deelnemers te helpen hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.

Virtuele cursus onder leiding van een instructeur

De SLII Virtual-cursus bestaat uit vijf live, door een instructeur geleide virtuele sessies* van twee uur, verspreid over meerdere dagen. De virtuele sessies bieden leerlingen een boeiende ervaring met instructie, groepsactiviteiten en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te oefenen.

  • LANCERING —Deelnemers kaderen hun denken voorafgaand aan de les met voorbereidende opdrachten en een beoordeling.
  • LEREN (Sessies 1 & 2) —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel te leiden.
  • OEFENING (Sessies 3, 4 & 5) —Leiders ontwikkelen en oefenen hun SLII-vocabulaire in activiteiten op basis van persoonlijke werkuitdagingen.
  • TOEPASSEN —Tools en bronnen die beschikbaar zijn om hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.
  • *Een verkorte optie met drie sessies van 90 minuten is ook beschikbaar.

Gezamenlijke online cursus

Een mix van asynchroon leren en live wekelijkse sessies onder leiding van Blanchard deskundige facilitators en moderators, de SLII ® Collaborative Online Experiences stellen deelnemers in staat om te leren van hun collega’s en vaardigheden te oefenen in een veilige omgeving. Cohort-gebaseerde lessen vinden plaats gedurende 5 weken en combineren zelfgestuurd leren op een geavanceerd platform dat interactiviteit inspireert met discussies, oefeningen, reflectie en offline opdrachten. Registratie is nu geopend voor de SLII Collaborative Online Course die in september van start gaat .

Online programma

SLII Online is een on-demand cursus in eigen tempo die managers kennis laat maken met de kernconcepten van SLII en conceptuele praktijk biedt; optionele debriefs kunnen worden toegevoegd voor extra oefening. Het SLII Online-programma is een online cursus van drie uur die wordt gegeven in hapklare modules van één tot twintig minuten, met optionele nabesprekingen die samenwerking en discussie mogelijk maken voor een gemengde leerervaring. Inclusief interactieve oefeningen: leuke, boeiende activiteiten omvatten video’s, games, verhalen, casestudy’s en online discussies.

Online overzicht

SLII-overzicht is een on-demand cursus in eigen tempo die inzicht geeft in SLII en kerncontentvideo’s en de belangrijkste ideeën bevat. Dit online overzicht van 35 minuten biedt blootstelling aan de belangrijkste concepten van SLII. Bevat boeiende micro-leeractiviteiten, video’s, games en werkbladen.

SLII ® Challenge-simulatie

Een meeslepende, op simulatie gerichte ervaring op Advantexe, ontworpen om het SLII-framework te versterken, te oefenen en toe te passen. Deelnemers volgen een reeks gesimuleerde gesprekken, waarbij ze in elke situatie de beste reactie kiezen. Scenario’s worden gescoord op basis van het gedefinieerde best practice-gedrag voor dat specifieke scenario; leerlingen krijgen zowel kwalitatieve als kwantitatieve feedback om de gevolgen van hun keuzes te illustreren.

Digitale activa

Daarnaast zijn onze Digital Assets micro-learning video’s, interacties en tools die doorbladerbare tips en stukjes kennis bieden voor just-in-time hulp.

Digital Assets omvatten flexibele micro-activiteiten – video’s, interacties en werkbladen – waar leiders toegang toe hebben op momenten dat ze dat nodig hebben om doorlopend leren, prestatieondersteuning, versterking en aangepaste leertrajecten te ondersteunen.


Follow-up tools

My everything DiSC

Breid de leerervaring uit met het mobielvriendelijke, interactieve leerportaal dat deelnemers onbeperkte toegang geeft tot on-demand inzichten over DiSC en strategieën voor het toepassen van DiSC in echte werksituaties.

Vergelijkingsrapporten

Moedig effectieve samenwerking aan met vergelijkingsrapporten. Elke twee deelnemers kunnen met behulp van vergelijkingsrapporten inzicht krijgen in hun overeenkomsten en verschillen en mogelijke uitdagingen bij het samenwerken. Daarnaast krijgen ze praktische tips voor het verbeteren van hun werkrelatie.

Team view

Dit rapport geeft je een overzicht van een groep deelnemers en hun individuele DiSC-stijlen.

Group culture raport

Bepaal de DiSC-cultuur van de groep door de voor- en nadelen, de impact op groepsleden en de invloed op de besluitvorming en het nemen van risico’s te onderzoeken. Het Group Culture Report wordt apart verkocht.

Klaar om te beginnen?

Contact opnemen

Kom meer te weten