Leading virtually

Ook teams op afstand verdienen inspirerend leiderschap

Het personeelsbestand van vandaag werkt steeds meer vanuit huis en andere afgelegen locaties, met teams verspreid over landen en tijdzones over de hele wereld. Dientengevolge hebben managers hulp nodig om verbinding te maken met hun mensen via tijdvertragingen en technologische interfaces. Het is het nieuwe normaal. En het komt met een nieuwe reeks voordelen en uitdagingen.

Managen in deze omgeving is anders dan samenwerken in dezelfde fysieke ruimte. Het kan een uitdaging zijn om te begrijpen wat uw mensen nodig hebben en nog moeilijker om een ​​verstandhouding en vertrouwen op te bouwen over lange afstanden. Leading Virtually leert de vaardigheden die managers nodig hebben om de effectiviteit en productiviteit van hun personeel op afstand te vergroten.

Leer de formule voor betrokken virtuele medewerkers

De cursus Virtueel leiden biedt leerlingen een zeer interactieve ervaring met instructie, reacties, reflectie, groepsactiviteiten en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Op basis van bijna 20 jaar ervaring met het helpen van managers bij het leiden van virtuele teams, richt dit programma zich op drie belangrijke praktijken waarvan bewezen is dat ze de effectiviteit van managers in een virtuele omgeving vergroten.

Managers leren eerst aandachtig en aandachtig te zijn door bewust te communiceren met externe teamleden, gesprekken te structureren voor maximale impact en elkaars werkvoorkeuren te eren.

Leiders leren vervolgens hoe ze de gemeenschap kunnen bevorderen door vertrouwensrelaties op te bouwen die positief blijven en al hun mensen betrekken, met behulp van de beschikbare technologie.

Ten slotte leren managers prestaties en ontwikkeling te versnellen door de vindingrijkheid en autonomie van het team op te bouwen en externe werknemers te helpen een carrièrepad te bepalen en vooruitgang te boeken in hun carrière.

Virtuele cursus onder leiding van een instructeur

Leading Virtually is een virtuele cursus onder leiding van een instructeur die zich ontvouwt in drie sessies van twee uur. De virtuele sessies bieden leerlingen een zeer boeiende ervaring met instructie, reacties, reflectie, groepsactiviteiten en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Het programma stelt leerlingen ook in staat om verhalen en best practices te delen in hun overgang naar het virtueel managen van anderen.

Prework: LAUNCH – Boeiende prework-opdrachten, inclusief een assessment, waarin de belangrijkste Leading Virtually-concepten worden uitgelegd

Sessie 1: LEREN – Wees attent en opmerkzaam : leert leiders hoe ze moeten omgaan met externe medewerkers en begrijpt wat moeilijker is aan virtueel managen.

Sessie 2: PRAKTIJK – Foster Community : stelt deelnemers in staat zich te concentreren op de subtiliteiten die het verschil maken bij het leiden van teams op afstand.

Sessie 3: PRAKTIJK  –  Prestaties en ontwikkeling versnellen : deelnemers leren zachte en harde kwesties, mensen en prestaties in evenwicht te brengen.

Na het werk: TOEPASSEN – Versterk het geleerde van de cursus met beschikbare online tools om de inhoud onder de knie te krijgen en samen met anderen te gebruiken.

Benut het potentieel van uw teams op afstand

Thuiswerkers zijn gemiddeld 20% productiever en zoeken maar half zo vaak ander werk als mensen die in een traditionele omgeving werken. 1

1. Stanford University, Waarom thuiswerken een “toekomstgerichte technologie” is.


Leer de unieke leiderschapsvaardigheden die nodig zijn om succesvolle virtuele en hybride teams te leiden

Leiders die oefenen om oplettend en opmerkzaam te zijn, de gemeenschap te bevorderen en prestaties en ontwikkeling te versnellen, zullen meer tevredenheid, betrokkenheid en productiviteit zien bij hun mensen die op afstand werken.

Boost verbinding

Door meer opzettelijke en gestructureerde communicatie kunnen sterke virtuele leiders hun connecties met hun mensen versterken.

Verbeter de betrokkenheid van medewerkers

Goede leiders verbinden externe teamleden met de grotere organisatie door samenwerking actief te faciliteren, een teamcultuur te creëren en een gemeenschap op te bouwen.

Vergroot autonomie en empowerment

Effectieve virtuele leiders vergroten de vindingrijkheid en autonomie van hun mensen, zodat ze consequent doelen bereiken en resultaten leveren.

Klaar om te beginnen?

Leading Virtually wordt gegeven als een virtuele cursus. Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we jouw leiders kunnen helpen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om succesvolle teams op afstand te leiden.

Neem contact op

Kom meer te weten