GEEF UW NIEUWE LEIDINGGEVENDEN EEN GEWELDIGE START

60% VAN DE STARTENDE LEIDINGGEVENDEN FAALT

Ieder jaar worden er meer dan 2 miljoen mensen gepromoveerd tot leidinggevende. De overgang van succesvolle medewerker naar succesvolle leidinggevende kan moeilijk zijn omdat een leidinggevende functie compleet andere vaardigeden vereist. Onze Blanchard Management Essentials training voorziet startende leidinggevenden van de vaardigheden die nodig zijn voor een soepele transitie naar leidinggevende.

60% van de nieuwe leidinggevenden presteert onder zijn/haar kunnen in de eerste twee jaar. Degenen die doorgaan ontwikkelen slechte gewoonten die ze gedurende hun carrière niet meer afleren.*

85% krijgt geen training voorafgaand aan het aangaan van de nieuwe functie als leidinggevende.*

ZIJN UW LEIDINGGEVENDEN ER KLAAR VOOR?

EEN GOEDE START MAAKT HET VERSCHIL

Startende leidinggevenden die vanaf het begin de benodigde tools, vaardigheden en training krijgen, zijn erop ingesteld om effectieve leiders te worden die productiviteit en betrokkenheid bij medewerkers kunnen stimuleren en betere resultaten voor uw organisatie kunnen genereren.

Icon 1

Vervroegd momentum

Training helpt leidinggevenden een soepele en succesvolle overgang te maken en zich goed te voelen over zichzelf en hun nieuwe rol

Icon 2

HIGH PEFORMING TEAMS

Goed opgeleide leidinggevenden weten hun teamleden te ondersteunen, te motiveren en in staat te stellen om prestaties en resultaten te verbeteren.

Icon 3

TOEKOMSTIGE LEIDERS

Nieuwe leidinggevenden leren effectieve leiderschapsstijlen en vaardigheden die hen tijdens hun loopbaan zullen helpen.

MAAK UW LEIDINGGEVENDEN KLAAR VOOR SUCCES

U wilt dat uw nieuwe leidinggevenden slagen. Met ons Blanchard Management Essentials trainingsprogramma kunnen we hen helpen om een goede start te maken.

Blanchard Management Essentials speelt in op de bewezen geheimen van de bestseller ´The New One Minute Manager®´ en introduceert de mindset, belangrijkste gesprekken en communicatievaardigheden die nieuwe managers snel zullen moeten beheersen om succesvol te zijn in hun nieuwe rol en om positieve relaties op te bouwen met hun teamleden.

Meer informatie

Klaar om aan de slag te gaan?

Onze Blanchard Management Essentials training leert uw nieuwe managers de tools en vaardigheden die zij nodig hebben om hun teams effectief te kunnen leiden en managen.

*Corporate Executive Board; First Time Manager Survey, The Ken Blanchard Companies, 2015.
Trustpilot