Blanchard Management Essentials

Maak jouw leidinggevenden klaar voor succes

Ieder jaar worden er meer dan 2 miljoen mensen gepromoveerd tot leidinggevende. De overgang van succesvolle medewerker naar succesvolle leidinggevende kan moeilijk zijn omdat een leidinggevende functie compleet andere vaardigeden vereist. Daarom hebben we Blanchard Management Essentials® opgericht: een transformationeel leiderschapstrainingsprogramma voor nieuwe leidinggevenden en degenen die de essentiële vaardigheden moeten aanscherpen die nodig zijn om positieve relaties met teamleden op te bouwen, betrokkenheid te inspireren en de productiviteit te verhogen.

Managementtraining voor jouw opkomende leidinggevenden

Je wilt dat jouw nieuwe leidinggevenden slagen. Met ons Blanchard Management Essentials trainingsprogramma kunnen we hen helpen om een goede start te maken.

Blanchard Management Essentials bouwt voort op de bewezen concepten van het best verkochte bedrijfsboek, ´The New One Minute Manager®´ en introduceert de juiste mindset, belangrijkste gesprekken en communicatievaardigheden die nieuwe managers snel zullen moeten beheersen om succesvol te zijn in hun nieuwe rol en om positieve relaties op te bouwen met hun teamleden.

De cursus introduceert het Four Core Conversations-model, een zeer effectief kader voor het begrijpen van de communicatiebenodigdheden die nodig zijn om mensen en prestaties te beheren.

1-daagseclassroom training met een trainer

Blanchard Management Essentials wordt geleverd in een persoonlijke sessie van één dag (zes uur inclusief 45 minuten lunch en vier pauzes van vijf minuten of tien minuten). Na de sessie hebben deelnemers toegang tot de Blanchard Management Essentials Challenge via het duurzaamheidsgedeelte van de Blanchard Exchange-cursus, die cursisten door een reeks taken leidt om nieuwe vaardigheden weer op het werk te oefenen.

Voorwerk: LAUNCH  — Stelt deelnemers in staat om een ​​live-action video (LAV) teaser te bekijken en vier praktijksituaties te selecteren om aan te werken in de klas

Welkom: LEREN & PRAKTIJKEN  — Verwelkomt deelnemers en definieert enkele resultaten en gedragsnormen voor de sessie

DE OVERGANG  — Help deelnemers de uitdagingen van de overgang van een individuele bijdrager naar een manager te begrijpen

INLEIDING TOT DE VIER KERNGESPREKKEN  — Geeft een overzicht van de vier kerngesprekken

DE ESSENTIËLE VAARDIGHEDEN  — Leert managers de vier essentiële vaardigheden die ze nodig hebben om relaties en resultaten in evenwicht te brengen

DE VIER KERNGESPREKKEN  — Laat zien hoe de vier essentiële vaardigheden aan het werk kunnen worden gezet in de context van de vier kerngesprekken: doelen stellen, prijzen, bijsturen en afronden.

AFSLUITEN  — Helpt managers een reeks intenties te creëren om hun toekomstig gedrag te sturen

Virtuele cursus onder leiding van een trainer

Uw leiders nemen deel aan drie virtuele trainingssessies van 2 uur waarin ze de wereldberoemde One Minute Manager-gesprekken leren, fundamentele vaardigheden voor het opbouwen van positieve relaties die betrokkenheid en productiviteit stimuleren voor het voeren van effectieve prestatiegesprekken met hun teamleden. 

Virtuele sessie 1: LEREN — Help deelnemers de uitdagingen van de overgang van een individuele bijdrager naar een manager te begrijpen, en leer managers de vier essentiële vaardigheden die ze nodig hebben om relaties en resultaten in balans te brengen 

Virtuele sessie 2: PRAKTIJK — Laat zien hoe u de vier essentiële gespreksvaardigheden aan het werk kunt zetten in de context van de eerste twee managementgesprekken: doelen stellen en prijzen.  

Virtuele Sessie 3: PRAKTIJK — Begeleidt deelnemers door oefenactiviteiten voor het derde en vierde gesprek – Redirecting en Wrapping Up — en bereidt hen voor om hun nieuwe kennis en vaardigheden terug te brengen in hun werkleven. 

Na de sessies hebben deelnemers toegang tot de Blanchard Management Essentials Challenge via het duurzaamheidsgedeelte van de Blanchard Exchange-cursus, die cursisten door een reeks taken leidt om nieuwe vaardigheden weer op het werk te oefenen. 

Het is een leiderschapsoplossing van twee uur die nieuwe managers de vaardigheden leert die ze nodig hebben om vol vertrouwen hun nieuwe rol in te nemen. De cursus ondersteunt ook gevestigde managers en supervisors bij het verbeteren van essentiële managementvaardigheden en helpt opkomende leiders hun volledige potentieel te bereiken. 

Online programma 

Learning Design — Zes modules (elk ongeveer 20 minuten) met opdrachten, boeiend materiaal voor deelnemers, video’s en leeractiviteiten 

Blended Learning-optie — Optionele start- en nabesprekingssessies kunnen de inhoud versterken en zijn gemakkelijk te faciliteren 

Duurzaamheidstools — Na de cursus hebben deelnemers een jaar lang toegang tot video’s en werkbladen ter versterking via hun leerportaal 

Digitale activa 

  • Micro-activiteiten: Georganiseerd in hapklare stukjes, variërend van 1 tot 5 minuten 
  • Interactieve oefeningen: Leuke, boeiende activiteiten omvatten video’s, games, verhalen, casestudy’s en online discussies 
  • Door managers geleide debriefingen: optionele door managers geleide debriefingen maken samenwerking en discussie mogelijk voor een gemengde leerervaring 

Online overzicht 

Dit online overzicht van 35 minuten leert de kernconcepten van Blanchard Management Essentials door middel van korte video’s, interacties en tools. Ideaal voor studenten die een overzicht van de inhoud of een opfriscursus nodig hebben. Dit cursusontwerp kan samen met virtuele en persoonlijke sessies worden gebruikt, of als onderdeel van een leertraject, om flexibelere leerervaringen te creëren. 

The New One Minute Manager®

The New One Minute Manager presenteert drie fundamentele praktijken om u te helpen sneller succesvol te zijn als manager met minder stress in veranderende tijden, zowel op het werk als thuis.

Essentiële training om managers een goede start te geven

45% van de managers zei dat ze niet het vertrouwen hebben om werknemers te helpen de noodzakelijke vaardigheden te ontwikkelen. 1

26% van de beginnende managers heeft het gevoel dat ze in het begin nog niet klaar waren om anderen te leiden. 2

75% van de managers zou meer training willen om een ​​goede baas te zijn. 3

Laat uw managers niet vertrouwen op gebrekkige instincten die het moreel en de productiviteit ondermijnen. Geef ze essentiële training in managementvaardigheden om hun prestaties te maximaliseren.(opent in een nieuw venster).

1.Gartner, 45% van de managers heeft geen vertrouwen om werknemers te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die ze vandaag nodig hebben

2. Centrum voor Creatief Leiderschap 12 uitdagingen die nieuwe managers moeten veroveren(opent in een nieuw venster).

3. Fast Company, 6 soorten slechte bazen en hoe ermee om te gaan


Een goede start maakt het verschil

Startende leidinggevenden die vanaf het begin de benodigde tools, vaardigheden en training krijgen, zijn erop ingesteld om effectieve leiders te worden die productiviteit en betrokkenheid bij medewerkers kunnen stimuleren en betere resultaten voor uw organisatie kunnen genereren.

Creëer snel managementsucces

Zet jouw managers op het goede spoor naar succes door krachtige basisprincipes van management aan te leren.

Bouw positieve vaardigheden op

Ervaren managers weten hoe ze hun teamleden kunnen ondersteunen, motiveren en versterken, zodat ze het buitengewone kunnen bereiken.

Verminder frustratie van medewerkers

Effectieve managers zijn van cruciaal belang om werknemers te helpen zware werklasten te beheersen, loopbaanontwikkeling te ondersteunen en organisatiedoelen te communiceren.

Ontwikkel toekomstige leidinggevenden

Managers leren effectieve leiderschapstechnieken die de basis vormen voor succesvolle carrières.

 

Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we jouw leidinggevenden kunnen helpen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om hun mensen effectief te ontwikkelen. Of je nu liever gevestigde, standaard trainingsontwerpen gebruikt of jouw eigen leerervaringen op maat maakt voor jouw werknemers, wij kunnen je helpen slagen.

Contact

Kom meer te weten