Blanchard Nederland
staat voor je klaar

Wij willen partner zijn
in goede tijden en zeker ook in mindere tijden.

Zowel voor Blanchard Nederland als voor onze klanten hebben de nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen gevolgen. Zo worden trainings- en coachingstrajecten waarbij mensen samenkomen ‘on hold’ gezet of in virtuele vorm aangeboden. Samen met onze klanten zoeken we naar passende oplossingen op dit gebied. We willen partner zijn, in goede tijden en zeker ook in mindere tijden. Zo kunnen er vragen ontstaan bij medewerkers die net een training hebben gevolgd, nog middenin een traject zitten of die een training zouden gaan volgen.

Wij willen ons partnership concretiseren in deze tijd door onze klanten gratis support op afstand aan te bieden. Loop je ergens tegenaan op het gebied van leiderschap en heb je daar vragen over of wil je daar over praten met een Blanchard trainer? Ons team staat klaar om te helpen en via beeldverbinding met je aan de slag te gaan. Dit kan bijvoorbeeld via Skype, Zoom, of Teams, gewoon vanaf iedere telefoon of laptop.

Vraag nu gratis support op afstand aan

Als je onderstaand formulier invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op via de door jou verstrekte contactgegevens.


Trustpilot