Essential Motivators™

Stimuleer de samenwerking door beter te begrijpen wat jou en anderen motiveert

Wrijving en misverstanden in werkrelaties tasten de efficiëntie voortdurend aan en veroorzaken frustratie en problemen. Wanneer individuen zichzelf beter begrijpen, kunnen ze hun beste vaardigheden en talenten inbrengen in hun werk en effectiever en plezieriger samenwerken met anderen.

Essential Motivators biedt een kader om leerlingen te helpen hun psychologische kernbehoeften, waarden, talenten en gedragingen te identificeren om zichzelf en anderen beter te begrijpen, effectiever te zijn en verschillende perspectieven te waarderen.

Ontdek de sterke punten en behoeften van de kern

Essential Motivators leert een eenvoudig toe te passen systeem van vier patronen – Lucht, Aarde, Vuur en Water – dat mensen helpt zich meer op hun gemak te voelen met zichzelf en meer samen te werken en effectiever te zijn met anderen. 

Om hun patroon van essentiële motivatoren te identificeren, worden leerlingen door een proces van zelfontdekking geleid. In dit proces: 

  • Ontdek hun superkracht, wie ze in wezen zijn en wat hun speciale vaardigheden zijn 
  • Begrijp zichzelf op een dieper niveau en hoe hun kernbehoeften hen beïnvloeden 
  • Leer anderen te accepteren voor wie ze zijn en wat ze nodig hebben 
  • Werk effectiever samen met anderen, verbeter de communicatie en los conflicten op

2-daagse cursus onder leiding van een instructeur

De SLII persoonlijke ervaring is een 2-daags, 8 uur per dag curriculum dat een vierdelig leertraject gebruikt om ervoor te zorgen dat deelnemers de inhoud onder de knie krijgen en situationele leiders worden. De live persoonlijke training biedt de meest volledige inhoud en de rijkste mogelijkheden om nieuw gedrag te oefenen.

LANCERING — Boeiende voorbereidende opdrachten, inclusief een beoordeling, versnellen het leerproces en helpen de deelnemers de inhoud te internaliseren om hun denkwijze voorafgaand aan de les te kaderen.

LEREN —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel leiding te geven en bieden mogelijkheden voor directe interactie met deelnemers. (Zeven uur inclusief lunchpauze van 45 minuten)

PRAKTIJK — Leiders ontwikkelen hun nieuwe vaardigheden en oefenen hun SLII-vocabulaire in activiteiten op basis van persoonlijke werkuitdagingen. Ze leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen matchen en oefenen SLII-gesprekken. (Negen uur inclusief lunchpauze van 45 minuten)

TOEPASSEN —Tools en bronnen die toegankelijk zijn na de sessies om deelnemers te helpen hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.

1-daagse cursus onder leiding van een instructeur

De SLII persoonlijke eendaagse ervaring is een acht uur durend, meer gecomprimeerd curriculum met hetzelfde vierdelige leertraject.

LANCERING —Deelnemers voltooien boeiende prework-opdrachten, inclusief een beoordeling, om het leren te versnellen en hun denken af ​​te stemmen op echte uitdagingen.

LEREN —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel leiding te geven.

PRAKTIJK —Activiteiten gebaseerd op persoonlijke werkuitdagingen ontwikkelen nieuwe vaardigheden.

TOEPASSEN —Tools en bronnen die toegankelijk zijn na de sessies om deelnemers te helpen hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.

Virtuele cursus onder leiding van een instructeur

De SLII Virtual-cursus bestaat uit vijf live, door een instructeur geleide virtuele sessies* van twee uur, verspreid over meerdere dagen. De virtuele sessies bieden leerlingen een boeiende ervaring met instructie, groepsactiviteiten en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te oefenen.

  • LANCERING —Deelnemers kaderen hun denken voorafgaand aan de les met voorbereidende opdrachten en een beoordeling.
  • LEREN (Sessies 1 & 2) —Activiteiten leren leiders de vaardigheden en taal om situationeel te leiden.
  • OEFENING (Sessies 3, 4 & 5) —Leiders ontwikkelen en oefenen hun SLII-vocabulaire in activiteiten op basis van persoonlijke werkuitdagingen.
  • TOEPASSEN —Tools en bronnen die beschikbaar zijn om hun vaardigheden in SLII te versterken en te behouden.
  • *Een verkorte optie met drie sessies van 90 minuten is ook beschikbaar.

Gezamenlijke online cursus

Een mix van asynchroon leren en live wekelijkse sessies onder leiding van Blanchard deskundige facilitators en moderators, de SLII ® Collaborative Online Experiences stellen deelnemers in staat om te leren van hun collega’s en vaardigheden te oefenen in een veilige omgeving. Cohort-gebaseerde lessen vinden plaats gedurende 5 weken en combineren zelfgestuurd leren op een geavanceerd platform dat interactiviteit inspireert met discussies, oefeningen, reflectie en offline opdrachten. Registratie is nu geopend voor de SLII Collaborative Online Course die in september van start gaat .

Online programma

SLII Online is een on-demand cursus in eigen tempo die managers kennis laat maken met de kernconcepten van SLII en conceptuele praktijk biedt; optionele debriefs kunnen worden toegevoegd voor extra oefening. Het SLII Online-programma is een online cursus van drie uur die wordt gegeven in hapklare modules van één tot twintig minuten, met optionele nabesprekingen die samenwerking en discussie mogelijk maken voor een gemengde leerervaring. Inclusief interactieve oefeningen: leuke, boeiende activiteiten omvatten video’s, games, verhalen, casestudy’s en online discussies.

Online overzicht

SLII-overzicht is een on-demand cursus in eigen tempo die inzicht geeft in SLII en kerncontentvideo’s en de belangrijkste ideeën bevat. Dit online overzicht van 35 minuten biedt blootstelling aan de belangrijkste concepten van SLII. Bevat boeiende micro-leeractiviteiten, video’s, games en werkbladen.

SLII ® Challenge-simulatie

Een meeslepende, op simulatie gerichte ervaring op Advantexe, ontworpen om het SLII-framework te versterken, te oefenen en toe te passen. Deelnemers volgen een reeks gesimuleerde gesprekken, waarbij ze in elke situatie de beste reactie kiezen. Scenario’s worden gescoord op basis van het gedefinieerde best practice-gedrag voor dat specifieke scenario; leerlingen krijgen zowel kwalitatieve als kwantitatieve feedback om de gevolgen van hun keuzes te illustreren.

Digitale activa

Daarnaast zijn onze Digital Assets micro-learning video’s, interacties en tools die doorbladerbare tips en stukjes kennis bieden voor just-in-time hulp.

Digital Assets omvatten flexibele micro-activiteiten – video’s, interacties en werkbladen – waar leiders toegang toe hebben op momenten dat ze dat nodig hebben om doorlopend leren, prestatieondersteuning, versterking en aangepaste leertrajecten te ondersteunen.

Als je de drijfveren van werknemers begrijpt, kun je aan hun behoeften voldoen

Wanneer werknemers het gevoel hebben dat aan hun behoeften is voldaan, rapporteren ze een 30% hoger concentratievermogen, een bijna  50% hogere mate van betrokkenheid en een 63% grotere kans om bij het bedrijf te blijven. 1

1. Harvard Business Review,  De kracht van voldoen aan de behoeften van uw werknemers.


Begrijp verschillende perspectieven om diepere samenwerking aan te wakkeren

Het Essential Motivators-raamwerk is ontwikkeld door auteur en expert Linda Berens, die meer dan veertig jaar ervaring heeft in het leren van mensen om hun sterke punten te herkennen, hun zwakheden te overstijgen en beter samen te werken.

Verhoog effectiviteit

De effectiviteit van de organisatie neemt toe naarmate mensen leren de kernbehoeften van anderen te herkennen en meer samenwerken en synergetisch werken.

Verbeter de betrokkenheid van medewerkers

Helpt mensen te leren hoe hun kernbehoeften hun motivatie, loopbaantevredenheid, communicatie en probleemoplossing beïnvloeden.

Stimuleer empathie

Verhoogt de waardering voor diversiteit en inclusie naarmate mensen van perspectief veranderen en anderen leren accepteren zoals ze zijn.

Verbeter samenwerking

Versterkt relaties en begrip van elkaars perspectieven, en bouwt empathie en vertrouwen op.

Klaar om te beginnen?

Essential Motivators wordt geleverd als onderdeel van een Learning Journey of een zelfgestuurde online cursus. Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we uw leiders kunnen helpen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om effectiever te communiceren.

Start vandaag

Kom meer te weten