ZORG DAT UW KLANTEN
TERUG BLIJVEN KOMEN

WANNEER WAS DE LAATSTE KEER DAT IEMAND ENTHOUSIAST WAS OVER UW GEWELDIGE KLANTENSERVICE?

Iedere dag, bij elke interactie met klanten heeft u de mogelijkheid om loyaliteit op te bouwen of een klant te verliezen. Hoewel de meeste bedrijven weten hoe belangrijk klantenservice is voor hun succes, vinden we het nog steeds opmerkelijk als we te maken krijgen met echt geweldige service. Ons Legendary Service trainingsprogramma leert uw leidinggevenden en eerstelijns dienstverleners hoe ze op consistente wijze ideale service kunnen bieden die uw interne en externe klanten terug laat komen en een echte voorsprong op de concurrentie creëert.

 

HET IS 6-7 KEER DUURDER om een nieuwe klant aan te trekken dan een bestaande klant te behouden. *

89% VAN DE CONSUMENTEN stapte over naar een concurrent na een slechte klantervaring. **

DE WAARDE VAN GOEDE SERVICE

Klanten zijn de brandstof van bedrijven. Bedrijven die geweldige klantenservice leveren, weten dat hun mensen en de relaties die ze opbouwen met hun klanten hun belangrijkste troeven zijn. Ze bouwen een servicegerichte cultuur die hun medewerkers in staat stelt hun verantwoordelijkheid te nemen voor het oplossen van problemen van klanten, stimuleren van verbeteringen en het verlagen van de kosten. Dit alles resulteert in een verhoogde klantenloyaliteit, betrokkenheid, innovatie en verkoop.

Icon 1

VERGROOT LOYALITEIT

Tevreden klanten zullen waarschijnlijk eerder een herhalingsaankoop doen en bevelen uw organisatie eerder aan bij hun vrienden en familie.

Icon 2

VERLAAG KOSTEN VOOR SALES

Bedrijven die de behoeften en motivaties van hun klanten begrijpen, kunnen aanzienlijke besparingen realiseren bij het verwerven en behouden van hen.

Icon 3

Raving fans

Betrokken klanten worden uw grootste fans en zorgen voor krachtige mond-tot-mondreclame voor uw organisatie, vooral met de huidige mogelijkheden van social media.

Icon 4

FEEDBACK & INNOVATIE

Klanten zijn uw grootste bron van feedback die u inzicht geeft in verbeterpunten, helpt bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen die aan de behoeften van uw klanten voldoen.

Hoe zorg je voor een geweldige klantenservice?

We weten dat het leveren van geweldige klantenservice belangrijk is voor uw bedrijf. Onze training Legendary Service kan helpen uw klantenservice om te zetten in een concurrentievoordeel voor uw organisatie.

Op basis van jaren van onderzoek, ervaring en in samenwerking met organisaties die van service een prioriteit maken, is Legendary Service een snel, interactief programma dat is ontworpen om uw leidinggevenden en medewerkers te helpen bij het ontwikkelen van een servicegerichte visie, waarden en gedrag waardoor zij uw klanten iedere dag nog beter kunnen helpen.

Leidinggevenden en teamleden identificeren hun overtuigingen over het dienen van anderen en hoe deze overtuigingen van invloed zijn op gedrag. Ze leren het belang van zelfzorg; zorgen voor jezelf zodat je beter kunt voldoen aan de behoeften van anderen. Daarnaast kunnen ze klanten beter inschatten en segmenteren om aan hun verschillende behoeften te voldoen.

Meer informatie?

Klaar om aan de slag te gaan?

Legendary Service leert uw leidinggevenden en serviceverleners, die communiceren met interne en/of externe klanten, hoe zij een geweldige service kunnen leveren die er voor zorgt dat uw klanten terug blijven komen.

*2011 Customer Experience Impact Report, Oracle
**White House Office of Consumer Affairs
Trustpilot