Onze diensten

Onze diensten

man die naar onze kant kijkt

Onze diensten ontsluiten het succes van uw leiderschapsprogramma

Onze bekroonde programma’s voor leiderschapsontwikkeling zijn slechts een deel van het voordeel dat u krijgt als u samenwerkt met Blanchard voor uw leerinitiatieven. Van professionele coaches tot oplossingsarchitecten, onze leiderschaps- en ontwikkelingsexperts begrijpen hoe belangrijk het is om geweldige inhoud te omringen met de ondersteuning die u en uw leerlingen nodig hebben om energiek te blijven en uw leertrajecten te doorlopen. We beschikken ook over de methodologie en tools die u nodig heeft om de waarde van uw programma voor uw organisatie te bewijzen. Blanchard biedt u alles wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat elke leerling een boeiende leerervaring heeft die zijn of haar potentieel ontsluit – voor hun loopbaanontwikkeling en het welzijn van uw organisatie.

De juiste ondersteuning voor elk leertraject – alleen bij Blanchard

We surround our programs with the services you need to ensure engaged leaders who are inspired to apply what they’ve learned in the workplace.

Coaching that sustains learner engagement

Learning is a continuous journey—our coaching services provide essential reinforcement and support along the way.

Get Started
Blanchard believes coaching is an ongoing relationship that may be fostered during specified sessions but also continues between sessions, where participants can have unlimited communication with their coach through the coaching platform.
James Sigismonti – Delta Dental